Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olucja123

ciążą czy nie jak to postrzegacie??

Polecane posty

Witam chciała bym uzyskać waszą opinie na ten temat: Biorę tabletki antykoncepcyjne. ok 4 miesiecy temu mialam stosunek ze swoim bylym juz chlopakiem mialam pewne braki w taletkach ale ze używam ich juz od 2 lat to stwierdzilam ze nie ma sie czego obawiac od tamtej pory mialam kazdy okres lecz zaczyna mnie martwic to ze tyje mam dziwe zachcianki za jedzenie czesto nisz zazwyczaj oddaje mocz przytulam w brzuchu i piersiach nigdy wczesniej nie tylam doslownie moja waga utrzymywala sie od 5 lat taka sama choc lubialam zjesc ostatnio byłam u lekarza po recepty na tabletki spytalam czy mozliwe jest ze nagle po tabletkach zaczelam tyc powiezial ze to nie mozliwe bo po tych tabletkach sie nie tyje nie maja poprostu takich skutkówów uboczych. chce zaznaczyc ze własnie te 4 miesiace temu mialam pierwszy stosunek w swoim zyciu a i robilam juz 2 testy ciazowe jakies 2 misiace temu kazdy wykazal ze nie jestem w ciazy .badania ginekologicznego tez nigdy nie mialam bo do tamtej pory bylam dziewica .co na ten temat myslicie?? zrobić jeszcze jeden test ciążowy a moze przestac brac tabletki na jakis czas bo i tak nie uprawiam seksu zawsze tabetki słuzuluy mi do celów wyrównywania miesiączki.

Gość koaaala
a weź kuwa ogarnij się bd miała małego konusa takiego samego jak TY

Gość koaaala
pamiętaj kondony są najlepsze !!!!!!!!!!!!!