Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeqew

17 tys z wesela to duzo czy mało

Polecane posty

Gość weeqew

17 tys zebralismy z wesela na 100 osób to duzo czy nie??

Gość moim zdaniem srednio
my dostalismy 21 tys, wesele na 65

Gość nie zle ale tez....
nie oszałamiajaco duzo. To daje srodnio 170 zł na osobe. A ile zapłaciliscie od osoby w restauracji?

Gość ghfgg
duzo ja zebralam na 60 os. tylko 9 tys takze nie narzekajacie

Gość truskawkowy koktajl
malutko znajomym np jak placili 35 tys za calosc na 100 osob to sie calosc zwracala nic nie byli stratni

Gość weeqew
mi tam nie zalezy na kasie. ale tal chciałąm sie zorientowac ile teraz dają na weselach a szczerze mowiąc dla mnie te 17 tys to duzo bo spodziewałam sie mniej, tym bardziej ze rodzinke nie mamy zbyt zamązną i wiem ze nie którzy dali wiecej niz powinni i troche głupią sie czyje wobec nich bo np wiem ze z trudem odkładaja kase na wykonczenie domu a tyle kasy nam dali...

Gość zostaw kotka w spokoju
my mielismy male przyjecie w restauracji na niecale 40os i zebralismy 22tys + wykupiona 3dniowa wycieczke o wartosci 2tys.. szczeki nam poopadaly, bo nie spodziewalismy sie nawet polowy tego

nierozumiem takich ludzi jak wy!!!!!!!!!opłacało sie czy nie opłacało, co to jest tagrg czy poprostu przyjecie dla znajomych i rodziny, chciałas to zrobiłas, niemozna w taki sposob podchodzic , rownie dbrze nikt nie musiał nic dawac, bo takiego obowiazku niema!!!!!!!!!!zrobiłas przyjecie dla kasy??? czy poto zeby ludzi e w ten dzien byli z toba?? zastanow sie...Na marginesie powiem ci , ze moje zrobilismi za ok 50tys, bo chciałam i stac mnie na to ale , po zebraniu gotowki i prezentow nigdy do tego tak nie podeszłam opłacało sie czy nie.. dodam ze za os płaciłąm 350 plus nocleh 80, czyli minimum musiała by mi osoba dac po 400zl, a to durzo dla nie jednej rodziny.

Gość wg mnie to...
Na naszym weselu "zebraliśmy" ok 11tys a było 80 osób. Dużo młodych z os towarzysząca "przyszło" z rodzicami dali nam jedna koperte. Zdarzaly sie tez koperty (chyba 3 po ok 1500zł). Jedna para (bardzo bliska rodzina) dała nam 100zł ale dlatego że mnie i meza nie lubia (bo wiem ze akurat stac ich na wiecej). Oczywiscie slub byl dla slubu a nie dla kasy :) wg mnie duzo zebralismy a raczej dostalismy :)

Gość hnfgnfd
Dużo młodych z os towarzysząca "przyszło" z rodzicami dali nam jedna koperte. chiodze na wesela z chlopakiem, na razie sie uczymy, nie zarabiamy to po cholere mamy rozdzielac kase na kilka kopert (jeszcze mam siostre) moja mam zawsze wklada kase do jednej koperty (oczywiscie nie za siebie a za cala rodzine+ osoby towarzyszace, czyli ilosc osob x srednia cena za miejsce)

Gość wg mnie to...
hnfgnfd Ci młodzi mieli np po 26, 27 lat - osoby pracujące. I dali nam np w kopercie za 4 osoby 200zł. Nie potepiam nikogo, nie osądzam ale stwierdzam tylko fakt. Wg mnie lepiej zeby zostawili dla siebie kase a nie przejmowali sie nami, bo dla mnie spoko ze poprostu przyszli,

Gość hnfgnfd
chyba ze tak, troche wstyd w tym wieku dawac z ordzicami, tym bardziej ze sie pracuje, myslalam, ze chodzi ci o osoby uczace sie/studiujace

Gość mi sie podoasz
17.09.2010] 19:01 weeqew 17 tys zebralismy z ... a wesele to zbiorka na kase czy jak? rozumiem dostalisymy itp....co za wiocha :-O

Gość onaaaaaaaaamm
ja pojechalam sama bez osoby tow dalam 300zl nie wiem czy to duzo czy malo ale na yle tylko mnie bylo stac wiec kazdy daje tyle ile moze, bez sensu to wyliczanie, wiem ze tego bylo stac na wiecej a ci dali tylko 200zl:Ozalosne

Gość majowyesmeresik
Jak dla mnie to bardzo dużo, choć my robiliśmy wesele na 60 osób i zebraliśmy 30 tys- fakt- sami robiliśmy wesele i nie chcieliśmy pomocy rodziców - to dali nam pieniądze w prezencie:)

Gość Zasadnicze pytanie czy
my zebraliśmy 19 tyś. z wesela na 52 osoby