Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta.karola.

Jak ponownie wzbudzić w nim zainteresowanie? :)

Polecane posty

Gość ta.karola.

Prosze! Pomóżcie! A wiec. Jakis rok temu "krecilam" z pewnym chlopakiem. Kurcze tak mi sie podobał, a ze względu, ze jestem troche nieśmiała to nie umiałam jakos tak sie zaangażować zeby bylo z tego cos wiecej. No i to jakos tak wygaslo... Skończyły sie smsy, itp. Nawet "czesc" juz sobie w szkole nie mówimy! Wydaje mi sie, a raczej jestem pewna, ze juz sie po prostu przestał mna interesować. Wydaje mi sie, ze dlatego, ze gdy sie kolegowalismy po prostu jakos tak udawałam niedostępna. Czesto go zbywalam itp. Teraz, czuje, ze nadal darze go jakims uczuciem, ale nie wiem jak moge ponownie wzbudzić jego zainteresowanie! Prosze pomóżcie mi! Mam nadzieje, ze mimo mojej nieśmiałosci dacie mi rady, dzieki ktorym bede szczęśliwa! :) :D

Gość ta.karola.
up

Gość ta.karola.
up

Gość ta.karola.
nikt sie nie wypowie? :o

Gość taki..jeden_
Bądz blisko niego, rzucaj spojrzeniami. Jak jest kumaty to załapie o co chodzi. Rozmawiaj z nim o prostych rzeczach, przełam sie wreszcie;)

Gość ta.karola.
sęk w tym ze my nie gadamy ze soba. praktycznie wogole nigdy ze soba nie gadalismy, ze tak powiem w REALU :P zawsze to tylko telefon. głównie smsy, a w szkole to tylko czesc, czesc. Krótkie spojrzenia i nic wiecej. A teraz to nawet sie nie witamy...