Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wilczyca 20

Samotność po za granicami kraju.. Grecja od kuchni..

Polecane posty

Gość Wilczyca 20

Ach piękna Grecja, jakie tu wszystko wspaniałe - to moja opinia z przed czterech lat, jak pierwszy raz przyjechałam na wakacje do mamy Po długich namawianiach i przemyśleniach, dokładnie 6 miesięcy temu zamieszkałam z mamą w tej "wspaniałej Grecji" opinia na dzień dzisiejszy - Boże ! Jaka ta Grecja żałosna Nic się tu nie dzieje !!! NIC ! Grecja jest daleko w tyle za Polską, niby życie nocne ? większej bzdury nie słyszałam ! Grecy Polakom nie równi , my się umiemy bawić , oni nie , my mamy wyśmienite jedzenie, oni nie. Na ulicach porażka - ONI PROWADZIĆ NIE POTRAFIĄ !!! Faceci ? Jednego normalego znalazłam ( obecnie mój facet, gdyby nie on to bym tu umarła) - nie słowni, zawistni, zazdrośni, patrzą tylko gdzie by tu bzyknąć, dużo wymagają - nic od siebie nie dają. Greczynki - pfff.. to dopiero. One wszystkiego zazdroszczą nawet jak masz ładniejszą bluzkę.:/ Plotkary gorsze niż u nas starsze kobiety. No, a te niby gorąco, które tak nas przyciąga, tak na dłuższą metę, nie da się wytrzymać, wiecznie spocona, spragniona.. eh.. JEDNA WIELKA PORAŻKA. I najgorsze, tak bardzo brak rodziny... i nie ma szans na powrót do Polski Może jest ktoś po za granicami naszego kraju , kto nie czuje się tam najlepiej ?

Gość to wracaj ./
.

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY . W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNIE 7ZŁ. - OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl< br />

To trochę głupia sytuacja, mam 20 lat i zero warunków w Polsce, mój ojciec założył sobie nową rodzinę, ma synka i nową żonę o córce zapomniał

Gość nina2000
ja jestem w polsce, ale w innym niż rodzinne miasto. wyjechałam z miłością mojego życia, która po dwóch latach okazała się tylko wspomnieniem. nie moge wrócić do rodzinnych stron. tak więc wiem co czujesz

Gość nina2000
mam tu prace i szkołe za którą płaciłam sporo czasu nie po to by jej nie skończyć. ale chyba tak naprawde powodem jest moje uzależnienie od faceta z którym już dawno nie powinnam być. Dobrze że masz mame przy sobie

Gość leanne99
Mam takie same odczucia tylko ze zwiazane z Wlochami. Wlochy sa piekne na wakcje, do normalnego zycia sa po prostu tragiczne i jeszcze prymitywnie, zacofani Wlosi, ich mentalnosc. I jeszcze tacuy ludzie smia czuc sie lepsi od ludzi z Europy Wschodniej:O

Gość bzdura....
mozna wrocic, odloz pare setek euro .. naj najwiecej oczywiscie znajdz prace, wynajmij pokoj i zacznij zyc

Wiesz z chęcią, ale to, że jestem w Grecji nie znaczy że zarabiam miliony, trąbią w telewizji, że jest bieda w Grecji , to już nie to co kiedyś, mało się zarabia, dużo się płaci. Aha no to wszystko jasne , nie no wiem co to znaczy uzależnić się od chłopaka, ale mi się udało takie uzależnienie przerwać dokładnie w grudniu , zeszłego roku. Włochy to bardzo podobny kraj do Grecji , szczególnie jeśli chodzi o egzystencje ludzi tutaj , i tak masz racje czują się lepsi , już nie jeden raz to słyszałam.

Gość Ja tez wyjechalam..
i tez zaluje... Irlandia.