Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FREFR

FACECI NIE TRAKTUJA KOBIET WYTAPEOWANYCH POWAZNIE

Polecane posty

Gość FREFR

z kolei te bardziej dziewczęce i naturalne, intrygują ich:)

Gość ja traktuje je jak tak samo
jak te niewytapetowane.

Gość lknjk
ale bulszit :)

Gość ależ trakutują, traktują
dopóki nie zobaczą, co kryje się pod tapetą :D

Gość ja traktuje je jak tak samo
Trudno odkryć coś niesamowitego pod tapetą, nos oczy usta jak u normalnej kobiety.

Gość lknjk
pisza to zazdrosne lambadziary ktore nie potrafia uzywac podkladu, tuszu i robia sobie tzw. maske, dobrze wykonany makijaz to jest cos pieknego i po to on jest,zeby nas upiekszac wiesniary

Gość FREFR
dfziewczyno wyzej twoja wypowiedz swiadczy o twoim braku kultury i głupocie a w dopełnieniu z maską na twarzy to Ty kochana wygladasz na lambadziare hahahha:D

Gość lknjk
co w moim poscie mowi o braku kultury?:)

Gość lknjk
poza tym...chcialabys wygladac tak jak ja :D

Gość FREFR
"zazdrosne lambadziary" - po co kogos tak oceniasz? co to w ogóle ta lambadziara? to jakis nowy slogan gimnazjalny? "wiesniary"- co masz do ludzi ze wsi? a raczej kogo nazywasz wiesniakiem?

Gość FREFR
akurat tusz i lekki podkład to naturalnie wyglada, ale ja mówie o rozmazujacych sie i niechlujnych kreskach oraz cieniach do powiek pod kolor bluzki

Gość FREFR
mozliwe ze jestes ładna naturalnie i urode podkreslasz kosmetykami wiec to jest super:) jesli tak to zazdroszcze i gratuluje:)

Gość frtbtytrt
faceci są slepi i sadza ze laska ktorej nie skapuje tusz z rzes i nie ma zamazanego oka na czarno - jest naturalna:D

Gość lknjk
wiesniakami nazywam osoby te,ktore uwazaja ze makijaz to cos zlego. bo niby co? po cos to wszystko jest, nie potrafisz sie dobrze pomalowac,albo piszesz o taklich laskach ktore daja na sibie kilo,ale bez ladu i skladu. ja sie maluje codziennie, uzywam podkladu,pudru, rozu ,kredki do brwi i tuszu do rzes, wygladam jak prawdziwa gwiazda filmowa i kazdy mi to powie, kazdy sie za mna oglada na ulicy a koelzanki zawsze chca zebym je malowala!! kwestia tego co sie umie a czego nie..

Gość dreeeee
a jak sie nauczyc malowac?

Gość jhvhgfchfjknmjk
jestem kobieta ale nie zgodze sie w wiekszosci te tapeciarskie szmaty zostaja zonami czesciej niz te mniej wytapetowane

Gość Jak się nazwyają
Ale my nie jesteśmy ślepi my jedynie dostrzegamy naturalność i piękno wewnętrzne :)

Gość ależ trakutują, traktują
widzę, że kafeteriuszki mają poważny problem z odróżnieniem makijażu od "wytapetowania" :o D:

Gość lknjk
jak sie nauczyc malowaC? moze ogladaj na you tube filmiki dziewczyn,ktore pokazuja jak krok po kroku wykonac makijaz. ja np. sama sie nauczylam, przede wszystkim najwazniejszy jest DOBRY podklad, musi byc kolorem dopasowany do twojej cery,nie mzoe to byc bazarowy, bo zawsze ona sa pomaranczowe i jakies takie ohydne,tworza maske, ja polecem roll on z loreala, revlon color stay, sephora leght veil fundation albo inglot podklad rownowazacy, i dobry tusz do rzes, ja uzywam max factor 2000 calori, loreal volumissime, ja uwazam ze to dwa kosmetyki MUSZA byc dobre, bo te tandetne okropnie wygladaja, podklad sie odznacza a rusz sie kruszy :(

Gość frtbtytrt
my,kobiety,kiedy widzimy jakas dziewczyne to od razu widzimy tez jak jest umalowana, chcac nie chcac widzimy np ze ma kreske albo smoky albo roz..dla nas moze byc gdzies za duzo,ale dla facetow najczesciej wyglada to tak"hmm jakos ladniej ona dzis wyglada..wyrazniej" Tak, wlasnie wyrazniej,bo kobiety bez makijazu zazwyczaj wygladaja blado:)

Gość kkkkkkkkkkkkkk;O
:O