Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soszaglebianka

niektórzy mają rację że się wkurwiają:)

Polecane posty

Przeczytałam to na wykurw.pl Źródło: wrzuta.pl Wkurwiają mnie te jebane małolaty i moda na kurestwo. Czy te małe dziwki nie mogą się zachowywać jak na swoje lata? Bawić się w berka a nie w słoneczko. Czy ciągnięcie fiuta jest odpowiednią zabawą dla 14- letnich dziewczynek? Później rosną takie kurwy. Solary, tipsiary, imprezowiczki które później lądują z opuszczonymi gaciami w lesie po Sunrisie. Wyglądają na nie atrakcyjne opalone kobiety tylko na kurwa obsrane, z plamami czarownice. Mają już zmarchy, plamy i pomarańczową mordę ale ona uważają że są blade. Pytam się więc gdzie są rodzice? Później wyrastają na Królowa jest tylko jedna i udają, że są najlepsze, najmądrzejsze, najpiękniejsze, najzgrabniejsze. Wchodzą do klubu i jedyne słowa jakie słyszę od małych dziwek jest no co kurwa jak się przypluje to mu zajebie itp. Każdemu mogą zajebać, dojebać i przyjebać Kurwa jak mnie to wkurwia Albo te lamusy które ubierają się jak łachy. Kurwa za duża koszulka, zielone spodnie i za duże odblaskowe buty. Ale i tak najlepsza jest kurwa za duża torba jak na plażę adidasa. Niech kurwa każdy widzi że jest duży oryginalny znaczek. Kurwa czeszą się kurwa jak jakieś stare baby, grzywka na bok, czerwona szminka i czarne kraski na powiekach to obowiązek każdej pierdolonej idiotki! Udają kurwa niewiniątka a jak się najebie to się łasi taka szmata. Zakupy to minimum za 500 zl co tydzień, małe pierdolone banany. Aaaa i jeszcze te okulary Ray-Ban, tego nie skomentuje okulary bez szkieł kurwaaa. Ze wszystkimi się przyjaźnią kurwa ale na wszystkich gadają Jebane szmaty Nie jestem samotna ani zdesperowaną osobą bo pisze takie rzeczy ale te kurwy poprostu mnie codziennie wkurwiają jak nie w szkole to w tym jebanym metrze albo śmierdzącym autobusie!!;/