Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e277

ruchy dziecka - pytanie do doswiadczonych mam

Polecane posty

Gość e277

może to głupie pytanie, ale ..jeżeli dziecko jest nadpobudliwe w brzuchu mamy, czy oznacza to ze będzie ''wredne'', płaczliwe' po urodzeniu, jestem w 7 miesiącu i moje rusza się non stop.. a jak mnie kopnie to tak ze cały brzuch mi się trzęsie i sama podskakuje, a kopie prawie non stop..

Gość to może oznaczać że ma za
mało tlenu, albo że mama zrstresowana. Na pewno nie oznacza charakteru dziecka :)

nie wiem:-) moje byly w miare spokojne a po porodzie jeszcze bardziej spokojne, wiec moze cos w tym jest? ciekawe co powiedza inne mamy?

hmmm nie wiem czy jest jakakolwiek zależność między ruchami w ciązy a ruchliwością i płaczliwością po porodzie moja mała była bardzo leniwa w brzuchu za to od 4 lat rozrabia niemiłosiernie :D teraz jestem w początku 8 miesiąca i młody wierci się strasznie więc się za jakiś czas przekonam czy istnieje jakaś zależność ale z tego co wiem to dziecko może w brzuchu być bardziej pobudzone np ze względu na to co matka je :)

Gość gość
Nie przesadzaj :)

Gość e277
:D dzieki dziewczyny, już trochę panikowałam:D hmm za mało tlenu, tym mnie trochę nastraszyłaś...

Gość e277
oj nie kawy w ogóle, cole bardzo rzadko, za to jem dużo jogurtów, owoców i cynamonowych płatków z mlekiem, w sumie to wszystko ma cukier,