Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipipisasasasa

Potrzebuję pilnie pomocy !

Polecane posty

Gość pipipisasasasa

Witam. Ja i mój brat jesteśmy zwaśnieni z ojcem. Przez to, że gdy on jest pod wpływem alkoholu obrażał nas, próbował sie wieszać itd. Po ostatnim incydencie w stanie nietrzeźwym zażył jakies tabletki w celu wiadomym. Zadzwoniliśmy po pogotowie i go zabrali. No i po kilku dniach skierowali go do szpitala psychiatrycznego niby na obserwację. Byłam dziś u niego z bratem i matką, nie chciał nas widzieć, mówił, że nie będzie jadł itd., ze nie chce wracac do domu. Nam bardzo zależy na tym, aby wrócił do domu! No i jeszcze był pod wpływem jakichs leków, niby uspokajace, ale od razu zauważyłam, że zachowywał się, jaby był 'wypity' i był bardzo nerwowy a nie spokojny ! Pytanie jest takie: Jak go stamtad wyciagnac skoro on nie chce ?! Nie możemy go tam zostawić, bo naprawde tam zwariuje ! Dodam tyle, że jest zupełnie normalnym człowiekiem, tyle, że gdy wypije to mu czasem tam sie miesza w głowie. Powinni go dac na odwyk a nie do wariatkowa !! I jak ma byc normalny skoro ciagle jest pod wpływem jakichs leków ?! Proszę kto sie na tym zna niech napisze co ja i moja rodzina możemy zrobić !

Gość pipipisasasasa
Czy nikt nic nie wie na ten temat ?????

Gość pipipisasasasa
Nie jest pijakiem! Ma problem czasem, ale nie żeby od razu zamykać w psychiatryku ! Jak go stamtąd wyciagnąć ?? Mamy jakieś prawo czy nie?

Gość jkldnvnv
to normalne, że siedzi w psychiatryku, skoro się wieszał i truł, to ma coś z głową

Gość pipipisasasasa
Nie napisałam, że nie pije. Nie chcę byście myśleli, że jest jakimś alkoholikiem co leży gdzieś pod barem itd. To jest inna sytuacja. A co to za terapia w psychiatryku, dawaja mu cały czas jakieś leki i zachowuje sie jakby byl pijany !! Ja zwróciłam sie o pomoc, a nie wysłuchiwac jakiegos kazania :( Chcemy go zabrac do domu, zająć się nim, żeby juz wszystko było dobrze. Chcemu mu pomoc a nie zostawic go tam na pastwe losu !

Nie wolno wam zabierać ojca ze szpitala Tam ma opieke i jest na odwyku Leki psychotropowe , jakie dostaje tak własnie działaja Ale uwierz mi tak ma byc I dla was i dla ojca tak bedzie najlepiej.Nic mu złego sie nie stanie .

Gość pipipisasasasa
Tylko, że on nigdy się tak nie zachowuje jak teraz tam w szpitalu! Jak ma trzezwo myslec skoro ciagle faszeruja go tabletkami ? Musimy go stamtad wyciagnąć