Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosssssssssssssska

wczoraj widziałam mojego byłego po raz pierwszy od roku

Polecane posty

Gość gosssssssssssssska

rok z kawałkiem temu rozstałam się z chłopakiem: nie miał dobrej pracy (był na stazu w banku), samochodu i ogólnie był złym materiałem na cokolwiek, synuś mamusi i tatusia, ale przede wszystkim chyba go nie kochałam, oprócz początkowego zauroczenia a pózniej jego wyglądu nic mnie przy nim nie trzymało. Poznałam fajnego faceta, z którym przynajmniej do wczoraj myslałam, że jestem szczęśliwa. Wczoraj właśnie bylam na slubie naszej wspólnej (mojej i mojego ex) znajomej ze studiów. Stałam przed kościołem i szczęka mi opadła, podjechał w czerwonej alfie, wysiadł w idealnie skrojonym garniturze. Wszyscy za nim się oglądali. Po slubie złozył zyczenia i odjechał. A mnie cisnie w dołku do dzisiaj. Nie jestem blacharą, ale czuje, po raz pierwszy w życiu, że podjęłam wtedy kretyńska decyzję. Wiem, że zaraz po mnie pojedziecie, że jestem materialistką itp. Musiałam to z siebie wyrzucić.

Droga gosssssssssssssska, Jesteś przykładem człowieka dla którego nie liczy się uczucie a korzyść z posiadania partnera. Pozdrawiam Ktoś kto nie wpuszcza do swojego auta takich jak tY.

Gość TH is IT PD
ladacznica TFU

Gość no troche jestes
materialistka, jak cie alfa tak urzekla, ale pewnie pozyczyl, a ten garnitur wcale nie byl taki skrojony na miare- tylko z tej fascynacji we łbie ci sie poprzestawialo

Gość to jest piękne, beautiful
mam tak samo, jak zobaczę czerwoną alfę, to mam taki odruch bezwarunkowy że klękam i otwieram gębę

Gość kroczący nick
tfu

Gość wieczorem już
jak wygląda czewona alfa..wklej foto:)

Gość gosssssssssssssska
nie jestem żadna ladacznicą ani blacharą, to że wtedy nie myslał powaznie o życiu zupełnie go dyskwalifikowało, więc nie oceniajcie mnie tak.

Gość TH is IT PD
Tak to jest jak suka chce iść na gotowe Wolę spotkać taką co razem będziemy się wspierać

Skoro go nie kochałaś to i tak wszystko wyjdzie " w praniu"" Materialistka? może nie do końca. Szlag Cię trafia że jakaś kobieta umiała przemówić mu do rozumu i pokierować jego kasą:)

Gość nasigyujlgbdusjhna
To musial byc Jacuś:)

Gość wieczorem już
jak wygląda auto czerwone alfa. wklei ktos??:)

Gość TH is IT PD
samochód rodzice mu kupili autorka to suka

Gość wieczorem już
ładne auto:)

Gość Nemes;*
Ciesz się, że wysiadł sam z tego samochodu,a nie z jakąś super dupeczką, bo dopiero by było ... ;) :)

prowokacja mi to jedzie. Baby sie do tego nie przyznaja, ze sa materialistkami. Do upadlego wpieraja, ze sa porzadne. To najwieksza zmowa na swiecie i najpilniej strzezona tajemnica poliszynela

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5 ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNE 7 ZŁ- OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl