Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

jest tu jakis wegetarianin ???

Polecane posty

Gość ja jestem wege:)
aha i musisz patrzec na sklad niektorych produktow bo np niektore jogurty zawieraja zelatyne wieprzeowa, a ona jak wiadomo jest z kosci zwierzat;/ dlatego przed wybraniem patrze na sklad jogutrow, dzemow, nawet ciastek z galaretka czy sa zageszczane pektyna, takie mozna no i zelki oczywiscie sa z zelatyna, mam nadzieje ze za nimi nie przepadasz:P

Gość zalamanaonochala
Ble ble ;) Czy ty jako prawdziwy ezczyzna miesozerny zywiciel rodziny bedziesz potrafil sie powstyrzymac od jedzenia meisa;)? az nie wierze:) Co tam u Cb Ble ble :) co porabiasz w niedzielny wieczor:) ogladasz TzG ?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjkj
nmzc , czytam czasem co piszesz i tylko stwierdzam fakt :)

Gość zalamanaonochala
Nie no pewnie;) Kto jak kto ty napewno dasz rade;) Widze ze lubisz kotki, moze chcesz jednego bo wczoraj moja kocuica urodzila szaraki:D? TzG to po prostu taniec z gwaiazdami:)Z tego co widze jak jestem na kafeteri to zawsze ty jestes:) chyba lubisz tu przebywac :))

nie mam juz 2 pieski one by chyba zagryzly kotka ;) nie ogladam tanca z gwiazdami bardzo bede sie staral i wiem ze przestane to jesc :)

Gość zalamanaonochala
To może dwa pieski zastapisz czterema kotkami:D? bo własnie tyle ich mam :) Ble ble, myslam ze bardziej rozmowny jestes :) Uuu załuj Edzi górniak tanczecej nie widzisz :)

Gość jolkajolkajolkajolkajolka
No ale my przeciez nie rozmawiamy na zywo ja Cie nie znam ty mnie mozesz byc soba :) Ale na kafe czasem nuda, nie zawsze jest rozrywa :) To jakie sa jeszcze Twoje rozrywki?

Gość załamanaonochala
Tam u gory to ja :)

Gość załamanaonochala
Hmmm, to nie za ciekawie. A dlaczego nie masz znajomych ? Wychodz w miejsca publiczne tam kogos poznasz :) Spacery z psami ciekawie;D idelanie by bylo jeszcze miec kotki i wiesz w jednejh rece smycze z dwoma pieskami w drugiej z 4 kotkami:D co sadzisz?:)

załamanaonochala - hehe nie dzieki juz za te kotki nie dam rady z 6 zwierzetami w jednym mieszkaniu czasami jeszcze wychodze ale zadko

Gość załamanaonochala
Na weselu byłes :) Byłam z Cb bardzo dumna jak to przeczytalam:) Uuu szkoda. To musze szukac innego domu kotkom:( a wydawales sie idelanym czllowiekiem o dobrym wielkim sercu dla mych kociat:(

tak bylem na weselu to wielki przelom dla mnie a nawet bylem w klubie to jest cos :) no bardzo mi przykro nie mogo tych kociat wziasc no przykro mi

dobrze ja koncze narazie dam znac kiedy skoncze z miechem dziekuje za rozmowe i porady milo mi sie z wami rozmawialo dozobaczenia :)