Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pineska1988

20 lat różnicy w związku problemy z akceptacją w rodzinie

Polecane posty

Mam 22 lata sama wychowuje syna. Ojciec dziecka poszedł w siną dal. Nie mamy śluby. A ja próbuje ułożyć sobie zycie na nowo. Poznałam cudownego człowieka. Wartościowego, madrego. Kocham Go!!! To co jest miedzy nami jest wyjątkowe. Pierwszy raz czuje ze jestem w stanie poswiecic cos dla kogos. Jest nam razem dobrze,swietnie sie dogadujemy. Robert ma swietny kontak z moim synem. Bardzo się polubili. Pozatym to wykształcony, inteligentny wrażliwy mężczyzna. Barzdo mnie wspiera w wychowywaniu synka, pracy ,studiach...Barzdo nam zależy na naszym zwiazku. Podkreslam nie jest milionerem. Dzieli nas jednak 20 lat. Mam jednak nadzieje ze mini to spedzimy razem cudowne zycie. Chcemy sie pobrac ale ostatnio zauważyłam ze moja rodzina tego nie akkceptuje ze nie chce naszego slubu ze dziwnie patrza na Niego Mowia ze jest za stary dla mnie ze powinnam sie zastanowic ze wstydza sie tego...On tak bardzo sie stara i tak bardzo sie kochamy...a mimo to im tak ciezko to zaakceptowac widze ze mu ciezko z tym ze sie martwi...Jak mam wpłynąc na swoja matke zeby to zrozumiala? Zdania nie zmienie miłosc to nie zabawa ale bardzo chce zeby i oi cieszyli sie razem ze mna z mojego szczescia!!!

a moze by im pasowal gdybys miala faceta w swoim wieku(lub kilka lat starszego,ktory nie pracuje,leje ciebie i dzieciaka i do tego zdradza wiesz jestes dorosla i sama podejmujesz decyzje ten facet to skarb a rodzina czy tego chce czy nie musi to zaakceptowac

Gość czasu trzeba czasu trzebaaaa
To normalne, że dla rodziny to szok, na pewno martwią się o Ciebie, że szybko owdowiejesz, że ludzie będą robić chamskie docinki... Ale jeśli Cię kochają, to po czasie będą się cieszyć, że trafiłaś razem z synkiem w dobre ręce. A przedstawiłaś im go w ogóle?

Poznały Go moje siostry. Matka nawet nie chce Go znać. Ciagle robi mi awntury obraza Go choc nie ma ku temu absolutnie powodów. To chore to sa jakies glupie wymysły.Coz ja zawsze bylam czarna owca rodziny panna z nieslubnym dzieckiem a teraz jeszcze znalazla sobie starego Obawiam sie ze skonczy sie na tym ze wezmiemy slub bez mojej rodziny jesli nie chca zrozumiec ze kocham Go i jestem pewna ze to własciwy człowiek. Tak mi zle...juz nie mam sily

Gość marcin1985.comek
A Ja powiem ze też mam 20 lat różnicy w związku ale to Ona jest starsza :D kocham ja jest nam wspaniale a jakby moja mama tego nie akceptowała mimo ze ja bardzo kocham to bym to olal bo liczy się moje szczęście :):):) mama ma Tatę :D

Gość gość
czemu jak masz 22 lata masz w nicku i mailu 1988? nie rozumiem

W tej sytuacji nie zwracjaj uwagi na matkę.Skoro jesteś szczęsliwa to nie zważaj na to rób swoje.Nieważne czy to się komu podoba, czy nie.Wez ślub nie informujac nikogo i po problemie! Nie ważny wiek, ale czucie.Życzę szczęścia.

pomysl o seksie i co bedzie za 10 czy 15 lat?on bedzie juz stary a Ty nadal mloda i majaca swoje potrzeby.moja kuzynka ma wlasnie ten problem.a kobiety maja najwieksza chec na seks ok.30.stki ale o tym zadna nie mysli a potem wiadomo jakie skutki.

Gość gość
realistka do bólu A czy oni muszą uprawiać seks? Teraz świat żyje tylko seksem!!!

alez skad!!!a komu by sie chcialo zwlaszcza jak jest mlody i sprawny:Pprzeciez to zwykla ludzka potrzeba.

Gość gość
na kafe nie będą Cię tu tolerować. tu tylko można przychodzić z określonymi partnereami, seks i dzieci są raczej obowiązkowe.

Gość gość
ludzka potrzeba??? bez seksu przeżyjesz, a bez jedzenia już nie...

Gość tomekkkk
bez sexu mozna zyc oto motto zyciowe niektorych kobiet a potem sie dziwicie ze maz idzie na dzwki

Gość gośćtakise
niektórzy faceci nie potrzebują seksu