Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animmowafna

jak zrozumieć tego szefa ?

Polecane posty

Gość animmowafna

facet mnie zatrudnia , pracuje w jednej firmie gdzie jest szefem i w drugiej firmie która jest jego własnością chodzi o to że jest niezbyt miły dla mnie tzn czasami miły ale w większości jest niesprawiedliwy ( tylko do mnie ) innych kobiet tak nie traktuje opryskliwy albo powie mi coś że sie popłacze dlaczego taki jest ? przecież jesli mu nie pasuje to może mnie zwolnić rozumiecie coś?

Gość animmowafna
co mam robic ?

Gość anikaaaaa
pogadaj z nim. i co z ztego ze jest szefem? jest tez człowiekiem, jezeli nie mas nic na sumieniu, jestes sumienna i pracowita, powiedz ze jezeli nie podoba mu sie twoja praca to niech cie zwolni chociaz tobie dobrze sie tutaj pracuje poza tym....ze no własnie ON. i sprawa załatwiona. bedzie widział ze ty to widzisz i wtedy zobaczysz

Gość animmowafna
czyli czeka mnie rozmowa nakazuje mi ,opieprza , nie wiem co robić do żadnej innej taki nie jest a później np przynosi mi kawe więc dziwne

Gość anikaaaaa
wiec skoro to jest dziwne to pogadaja, nie bój sie to tez człowiek a ajak ci powie ze np wyolbrzymiasz to powiedz ze cie to boli i niech ci poda przykłady tego czego robisz zle a nie traktował cie nieładnie. mówie ci pomożę:)