Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil muzyk

Kto lubi Pearl Jam? :)

Polecane posty

Gość Kamil muzyk

Jakie piosenki najbardziej?

Gość Kamil muzyk
Ja np słucham teraz Jeremy'ego to mnie dreszcze przechodzą, lata '90 rządzą :)

Gość Władysław1937
Perl jam skonczyli sie jak odszeł od nich Axl Rose

Tez lubię jeremy'ego, ale jestem po tym smutna, tak samo po last kiss. Jednak wolę even flow i given to fly, są takie...uskrzydlające. Lata 90' of course :-D A najbardziej kocham Guns'n'Roses - druga solówka Slasha z November rain (ta koło 7-8 minuty na teledysku) mnie nieustannie powala na kolana :-D

Gość Kamil muzyk
Tak Władysław oczywiście:) no solówka dobra,bardzo dobra, ja z Guns N'Roses na dola Don't cry słucham - jak dla mnie ich największy przebój :) co do Pearl Jam to te piosenki co mówisz są super, chociaż wydaje mi się że mało ludzi je zna

Gość ratunqqqq
ja tez lubię Jeremy'ego :P

Gość Kamil muzyk
Sugar_kane - Twój pseudonim kojarzy mi się z piosenka REM - imitation of life :)

Gość Władysław1937
liczy sie tylko brytyjski rock :)

No tak... Ja jestem wychowana na zespołach typu pink floyd, led zeppelin, gunsi właśnie czy queen. Gust muzyczny odziedziczyłam po tacie, który jak byłam malutka sadzał mnie z ogromnymi słuchawkami na uszach i puszczał muzykę :-) Podobno mogłam tak przesiedzieć baaardzo długo :-D I udziela mi sie do teraz, niedawno po pijaku, na środku wrocławskiego rynku odśpiewałam narzeczonemu do telefonu Bohemian rhapsody (z "operowymi" wstawkami, a jakże - Scaramouche, scaramouche, will you do the Fandango) .Ech, stara a głupia :-D

Gość anihilacja
Ja póki co najbardziej lubię Black i Just breathe, ale dopiero poznaję muzykę Pearl Jam więc jeszcze wszystko przede mną :) No a skoro wspomniani zostali Gunsi to się tylko dołączam i powiem, że ubóstwiam :)

A mój nick pochodzi od imienia i nazwiska głównej bohaterki mojego ulubionego filmu "Some like it hot", w której rolę wcieliła się cudowna Marilyn Monroe :-)

Gość Kamil muzyk
To ostro, ostro:) ja wieczorami lubię sobie posłuchać Nirvany, poza tym soundgarden, no i polskich zespołów - Pidzama, Kult to jest to:)

Gość Kamil muzyk
A to nie wiedziałem:) czasami dobrze jednak posiedzieć na kafe:)

Gość ale z was pustaki kobitki
a co maja Gunsi to Queen to tak jak Joy division do sonc youth co ma piernik do wiatraka. muzyk zarzuc lepsze zespoły a nie pidzame jest tyle dobrych polskich kapel

Ja bardzo lubię Pearl Jam :) A zwłaszcza "Black", "Elderly woman...", "Daughter" I "Crazy Mary", bo po pierwsze to moje imię, a po drugie mam kumpla, który tak to gra i śpiewa, że ciary przechodzą :)

Co do muzyki na melancholijny (krótko mówiąc - do dupy) humor: płyta "I am a bird now" ANTONY & THE JOHNSONS. Choćby dół był niewiarygodnie głęboki - jego jest jeszcze głębszy. Poza tym, kawał dobrej muzyki

ale z was pustaki kobitki : to mają do siebie, że to po prostu dobra muzyka. A dobra muzyka nie potrzebuje rozróżnienia na gatunki ;-)

Gość Kamil muzyk
Jest ranking na stronie www.digitaldreamdoor.com w którym ujęte są najlepsze piosenki właśnie lat '90, w pierwszej ''10'' są 3piosenki właśnie Pearl Jem, poza tym na tej stronie jest mnóstwo pięknej muzyki,tyle wspomnień:)

Gość Kamil muzyk
Tak? To jakie są te lepsze zespoły? Blog 27? Huehuehue

Gość Kamil muzyk
ale z was pustaki: Ty zapodaj jakąś dobra kapele :)

Nie no, Kamil, umówmy się, Pidżama jest dobra na początek przygody z polską muzyką :P A taki Oddział Zamknięty, Ira, Coma (chociaż to nie każdy trawi), Harlem, Wilki (te stare), Kobranocka, Róże Europy, Sztywny Pal Azji... Można wymieniać, wymieniać i wymieniać...

sugar_kane- pierwsza płyta Guns N roses była swietna przyznaje, ale juz pózniej to była porazka, a Use you illusion i ne ckliwe napakowane patosem ballade a feeee:) a teraz axl wydaje solow jakies gówna pod szyldem guns n roses daj spokój to jest band jeden dobrej płyty :)

A poza tym a propos Blog 27 - słyszałeś solową płytę Ali Boratyn, jednej z członkiń? Jest tam kilka tak zajebistych kawałków, że aż trudno uwierzyć, że dziewczyna miała taki wstydliwy początek :)

Ja np. mocno nie przepadam za polską muzyką. Republika, Oddział Zamknięty - OK. Ale dżem, lady pank, perfect, pidżama czy kult (no dobra, lubię płytę"Melasa" Kazika) już mi nie odpowiadają.

Gość Kamil muzyk
Wg mnie Pidzama to jest świetna muzyka, jednak nic nie dorówna Kazikowi - ten to ma dopiero dorobek artystyczny:) IRA zgodzę się :) ale dziwię się że nikt nie wspomniał jeszcze o Dżemie... :)

Sugar kane, widzę, że mamy podobne gusta :) Ja też jakoś nigdy nie oszalałam na punkcie Dżemu czy Kultu ;)

[zgłoś do usunięcia] pour pour Nie no, Kamil, umówmy się, Pidżama jest dobra na początek przygody z polską muzyką A taki Oddział Zamknięty, Ira, Coma (chociaż to nie każdy trawi), Harlem, Wilki (te stare), Kobranocka, Róże Europy, Sztywny Pal Azji... Można wymieniać, wymieniać i wymieniać... Niektóre z tych bandów, które wymnieiłes. wyminiełas nei sa złe albo nie byly kiedys złe ( teraz sa tragicznie słąbe typu Wilki , ale lipna ckliwa nowa ira :) ) natowmiat zadam ci pytanie czy w ogle znasz jakis zaepoł który powsatal po 2000 roku , hę?mam wraznei jakbym słuchał wujka mietka

Musze się zgodzić - Chinese Democracy gunsów to porażka. Ale nowa płyta Slasha - miodzio 😍. O puor pour - Coma to dla mnie jedna wielka porażka. Jak słyszę ich piosenki mam atak śmiechu :-D

Gość Kamil muzyk
Serio? Tak się wyrobiła? Haha :) nie no może posłucham :) lubię też T.Love :) Republika też ma spory wkład w polska muzykę :)