Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nectarine 20

rodziny utrzymujace sie pasozytniczo z zasilkow

Polecane posty

Gość nectarine 20

czytalyscie moze ten artykul? http://www.figa.pl/Moj-zawod-Rodzenie-dzieci-a393 jest o rodzince (w anglii) gdzie kobieta rodzi dzieciaki zeby sobie zyc za pieniadze panstwa i jeszcze narzeka ze jej malo-kurde strasznie mnie wkurza takie pasozytnictwo :/ z jednej strony jestem za zasilkami bo wiadomo,ze jak ktos ma dzieci i straci np prace to musi je za cos utrzymac ,tak samo jak komus np zdarzy sie ze urodzi jakies powiedzmy 6-raczki to uwazam ze panstwo powinno pomoc tym bardziej ze to nie sa czeste przypadki ale obcinalabym zasilki do zera takim co to zyjac z zasilkow robia sobie coraz wiecej dzieci...bo uwazam ze ludzie powinni miec tyle dzieci na ile ich stac, pewnie ktos zarzuci mi nieczulosc bo dzieci niewinne bla bla ale mi sie nie podoba ze takie pasozyty zyja za kase reszty spoleczenstwa nie raczac samemu ruszyc tylka do pracy i zarobic na swoja rodzine, tym bardziej ,ze zaloze sie ze spiralka sie nakreci i te dzieciaki jak dorosna to beda robic to samo

Gość popieram, masz rację!

w uk to norma...nieraz widywałam takie matki, które często tylko powtarzają się do dzieci zwrotem: "zamknij się"

100% racji :) Niektóre patologie to w ogóle powinny mieć nakaz podwiązywania jajowodów czy przymusową antykoncepcję :o Żyją na zasiłkach które przepijają, dziecka i tak brudne i głodne, i coraz gorzej :o

Gość popieram, masz rację!
nie tylko w UK u nas to jest nagminne! patologia bo...becikowe, jakby to mialo ustawić dziecko na całe zycie ale, podobno maja je znieść, ciekawe..wiecej niepełnosprawnych i bezdomnych!

Gość nectarine 20
w polsce pewnie tez sie zdarza..ogladalam kiedys program o jakiejs cyganskiej rodzince co dostawala kase i dom od panstwa -najzabawniejsze bylo to ze dzieci nie chodzily nawet do szkoly bo najstarszy syn poszedl i twierdzil ze go.... glowa boli od nauki :D wiec reszty dzieciakow nie poslali do szkoly uwazajac ze ich tez bedzie glowa bolec :P masakra takie cos ;/

Gość nectarine 20
a to przymusowe podwiazywanie jajnikow to dobry pomysl :D tak samo w sumie uwazam ,ze mozna by kastrowac pedofili i gwalcicieli-mam wrazenie ze wtedy odsetek pewnych przestepst by spadl :P

Gość i dobrze robi
bo europejczyków rodzi się znacznie za mało. W 50 lat kontynent się wyludni i zostanie euroarabią bo wszystko skolonizują turcy. Ale wtedy zasiłki padną bo nikt nie będzie kupował kebaba