Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i zrobil mi sie dylemat

Dziewczyna mi się roztyła i nic z tym nie robi a mnie przestaje krecic

Polecane posty

Gość anikaaaaa
a jakbys jej list napisał i postaw wzytsko an jedna karte...niech sie zdieje co chce??? jak sie wyprowadzi to nie przepraszaj tylko powiedz ze kochasz ja ale wrócisz jak przemysli to? albo inaczej...zrób kolacje kup winko...może po alkoholu jej sie jezyk rozwiaze co?

Gość thyyjgfb
no nie wiem , ja miałam żal do swojego chłopaka że mi nie powiedział na początku że tyje, bo ja jakoś sama nie zauważałam dopiero jak zobaczyłam to zdjęcie to zrozumiałam że naprawdę kiepsko wyglądam, może też jej pokaż dla porówania 2 zdjęcia- i nic nie mów, sama zobaczy różnicę.

Też mi to przyszło do głowy. Że jest jej wszystko jedno. Nie zależy jej, nie tylko na Tobie, ale w ogóle.... Bardzo dawno temu, udało mi się nie tylko sporo przytyć, ale do tego zafundowałam sobie wyjątkowo nietwarzową fryzurę "na jeża". Nie rozumiałam samej siebie, bo robiłam wszystko, by się oszpecić. Przestałam fisiować, gdy rozstawłam się z moim ówczesnym długoletnim partnerem. Z perspektywy czasu patrząc - powodem mojego zdziadzienia było to, że miałam dosyć tamtego związku. I tamtego pana. Brakowało odwagi i bezpośrednich przyczyn, by odejść. Do tego wspólne dziecko, interesy, dom.... Podświadomie liczyłam, że zniechęci się, odejdzie sam. A ja nie będę mieć poczucia winy. Głupie to jest, wiem.

Gość thyyjgfb
ciekawe, ja podejżewam że ona też się z tym zle czuje i pewnie próbuje, tylko jej nie wychodzi to ją frustruje- też tak miałam, jak moje diety na nic się zdawały. Ja miałam żal do chłopaka że mi nic nie powiedział bo sama zauważyłam jak naprawdę wyglądam dopiero na tym zdjęciu. dziwi mnie tylko że ona dostaje takiej furii, i nie rozumiem kobiet które denerwują sie że meżczyzna zwróci im uwagę że coś niedobrego zaczyna się dziać. przecież oni chcą tego dla naszego dobra. Ja też jak się wiazałm z moim chłopakiem nie myślałam że mógłby przytyc 20 czy ileś kg, bo podaobał mi si etaki jaki był

Gość zostanę_bezczelnym_gnojkiem
O kurwa stary współczuje. Przytyć 25 kilo to trzeba się postarać. Musisz karmić ją samymi kośćmi.

Stare zdjęcia, dla porównania, już jej pokazywał. I potem przepraszać musiał, bo focha łapała i z histerią do mamy biegła. Więc ten sposób raczej nie skutkuje. A poza tym - motywację trzeba mieć w sobie. To tak, jak z rzucaniem palenia "dla kogoś" ;) Jeśli ona sama nie widzi potrzeby zmiany - autorowi nie uda się na nią wpłynąć. Zaczną się coraz częstsze kłótnie, nieporozumienia.... Za którymś razem autor nie będzie miał już ochoty przepraszać. Gusta raczej mu sie też nie zmienią. I wiadomo jaki będzie finał tej historii :/.

Gość thyyjgfb
rzeczywiście, może chodzi o znudzenie z jej strony. albo niech się może jej uważniej przyjży. ja jak się odchudzałam też nie ćwiczyłam. może ona też nie lubi. niech zobaczy co ona je, bo chyba nie pisał. może juz czyni jakieś kroki w tym kierunku, a to że nie uprawia sportu- no cóż nie każdy lubi.

Gość ewelinka:)powie
moga sie dziewczyny denerwowac, że chłopak powie że przytyły ja wiem że to jest dla naszego dobra ale one to odbierają jako atak że nie mówia to w dobrym celu tylko mówia ,, jestes brzydka" no i wtedy sie same zablokuja w sobie a uwagi chłopaka traktuja jako obraza, że ja obraził niektóre potrafią robic na złośc i przytyc jeszcze bardziej, żeby pokazac ze co mi jeden czy drugi bedzie gadał że gruba jestem. Naprawde tak niektóre kobiety robia.... zanim zdadza sobie sprawe to mija jakis czas a pozniej próbują zgubic te kg tylko że jest czasami bardzo ciężko... Chodziąlm kiedys pomagac takim kobieta do poradni czuły sie bardzo odrzucone przez środowisko, chłopaków i reagowały histerycznie jak chłopak powiedział ,, przytyyłas", ,,za gruba jestes"

Przypomniał mi się podobny temat, ale z zeszłego roku :P

Gość thyyjgfb
możliwe, że masz rację. ja nie miałam takich znajomych które mogłyby mi powiedziec co czuje. Myslę żwe to kwestia zaufania i zrozumienia. jezeli jest się pewnym swojego partnera to chyba nie ma wtedy wybuchów agresji. nie wiem sama

Gość ewelinka:)
z zeszłego roku kurcze ja jestem od kilku dni tutaj i masakra juile tych dyskusji jst i to jest naprawde fajne jesli nikt nie zmienia nicku to mozna poznac wiele osob. ,, bibo " duzo czytam twoich wypowiedzi i warto posłuchac Twojej rady:) thyyjgfb- tez dobrze gadasz sama cos takiego przeszłas wiec możesz naprawde chłopakowi pomóc , ale on sie chyba zmył:( generalnie jeszcze jadna rada ale to chyba dla dziewczyny autora... jak sie ona w kims zakocha to tez schudnie wtedy żyje sie miłością:)- żarcik taki:)

:) autor poszedł pewnie na trening ;) Dzięki Ewelinka :) Fakt, miłość odchudza najlepiej :P

Gość Liv Hana
Dziewczyna Ci się roztyła i nic z tym nie robi, bo ma cie w dupie ot co!

Gość kkkkjfcxx
to teraz ja: też waże dosyć sporo, nie roztyłam się, tylko tyle ważyłam... odkąd poznałam chłopaka też chciałam iść na dietę ale źle się czułam, byłam osłabiona sport - starałam się uprawiać, efekty słabe mimo szczerych chęci to nie tak łatwo pozbyć się tłuszczyku, nie tak szybko, że w ciągu miesiąca zobaczysz efekt

Gość Tez gruba
polecam hula hop wieczorem wlaczam jakiegos filma w tv i krece przez godzine - przyjemne z pozytecznym

Gość malinowe ciastko
a mi mój stary się roztył a jak mu mówię że się spasł to on że wydaje mi się a jak widzę jak wpieprza cały słoik majonezu na raz to mnie krew zalewa.prosiłam go żeby zaczął dbać o siebie bo mi się to nie podoba to mnie olał dziad niemyty.

Ja mam tak, tylko w drugą stronę... Trochę Ci współczuje, bo jak fajna dziewczyna, to szkoda, żeby takie coś sprawiło, że odpycha Cię od niej. No niestety nie każdy lubi pulchne osoby ;P U mnie w przeciągu 3 lat mój chłopak przytył 20 kg! I waży teraz ok. 105 kg, a ma 179 wzrostu ;/ ja jestem naprawdę zgrabną laską, i mi to jakoś tak nie przeszkadzało ale wolałam jak był chociaż te 10 kg szczuplejszy. Ma duże mięśnie, ale i... brzuch. Powiedziałam mu wprost, czy podobałabym mu się tak, gdybym przytyła 20 kg... mówię, żeby zaczął biegać (kiedyś grał w piłkę), ale on twierdzi, że nie ma czasu. Ech. Twoja dziewczyna jest dość wysoka, więc musi wyglądać dość potężnie przy tym wzroście (ja też mam 174). Pooglądajcie stare zdjęcia, wyciągnij ją na rower, zacznij zdrowo gotować. Wiem, że to tylko gadanie...