Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .tylkojaitylkoja

Czy wy chłopaki tez leczycie w ten sposób urażaną dume.????

Polecane posty

Gość .tylkojaitylkoja

Jestem normalnaaa!!! nie jestes ani homo , ani feministką ani dziwką ani suką.. Poprostu w moim miescie są same dupki na których nie warto zwracać uwagi A gdy podbija jakis pleyboy i dostaje kosza wymysla niestworzone historie Czy wy chłopaki tez leczycie w ten sposób urażaną dume.????

Gość jhbh
Ja tak nie mam a ci co tak robią to poj eby

Gość .tylkojaitylkoja
Dokładnie, na os. mam niezłą opinie przez takich cweli.

Gość łoooł
nie homo , nie femi , nie suka , nie dziwką , to kim Ty kurde dziewczyno jestes ? ;-d

Gość jhbh
Te pleyboye i metropedały to przygłupy. W ich pustych łbach tylko żel i wiejskie imprezy. p.s. jestem dobrze zbudowany, przystojny, po studiach prawie

Gość .tylkojaitylkoja
Jestem normalna , najnormalniejsza dziewczyna Przedewszystkim Hetero ! Nie którym zbyt trudno to dopuścić do świadomości Staram sie lać na to co inni mówią , myślą Ale czasem wybucham!

Gość .tylkojaitylkoja
jhbh po co mi to do informacji?

Gość jhbh
Żebyś nie pomyślała że jestem lamusem i jadę po debilach z zazdrości

Gość .tylkojaitylkoja
jhbh Widzisz , za późno ;) :D

Gość .tylkojaitylkoja
Chodzi mi o to że , kiedy dostajecie kosza nie potraficie tego przyjąć , bo przecież Wy jesteście tacy idealni, to ze mną jest coś nie tak że nie chce takiego przystojnego mena.

Gość .tylkojaitylkoja
Sram na takich pustaków! Gdzie są normalni chłopacy!

Gość na pewno bardziej niz
zebys zobaczyla jak sie odrzucona kobieta zachwuje, to dopiero bys sie zdziwila :D

Gość Zibi1987
Witam Urażona duma... he he... Mnie juz pare dziewczyn porządnie zraniło, ale nie rozpowiadałem dookoła dziwnych i niestworzonych rzeczy... nie udało sie... TRUDNO sie mowi... widocznie nie byla tego warta... Ale masz racje, ze czesto sie spotyka goscia ktory opowiada o pannie takie rzeczy ze czasami smiac sie chce,,, nie martw sie ... takie opowiaski to nie sa brane serio przez innych... A poza tym trzeba wychodzic z zalozenia... ze nie jestes fundacja charytatywna, zeby sie poswiecac dla innych:P Skor onie odpowiada... niech spitala:D

Gość ciężarna kobieta
a jakie to opowiastki? moze chociaz jedna prztoczycie?

No tak masz racje Z tym że na osiedlu wiesci sie szybko rozchodzą i gdy takich paru sie znajdzie , skuma i zacznie oczerniać To wcale nie jest miło... Ratuje mnie jedynie czyste sumienie

Gość Andreeea
jakie to opowiastaki? to i ja się wypowiem.. no np. "ona będzie zakonnicą ,jeśli już nią nie jest" i ostatnio mialam taką sytuacje,ze strasznie mi sie gościu podobał i akurat na moje nieszczęscie kumpluje sie z bandą debili ,którzy dawniej do mnie startowali co jeden po trochu.. no to ja te swoje blokady,sprawdzone mury bo co mi innego pozostało? a teraz co ? ten koleś powiedział swoim ukochanym kolegom ,ze ja mu się podobam,a oni mi tak obrobili dupe,ze jestem zakonnicą ,ze wybredna i bede juz zawsze sama z takim podejściem itd. to sie koles lekko przeraził bo akurat poznalam go na imprezie :) zdązył mi wszystko opowiedziec i jego reakcja była taka " nie wygladasz mi na zakonnice" :D:D

Gość najbardziej banalne
to wyzywanie od pedalow i impotentow :D naprawde wuglarne i rozsiewane ploty w pracy, jak to sie zalosnie plaszczysz niby przed taka, mimo ze ona kulturalnie daje do zrozumienia ze nic z tego, w sytuacji gdy bylo dokladnie na odwrot i zwyczajna wrogosc i podlosc w codziennych kontaktach generalnie utwierdza w przekonaniu, ze decyzja byla sluszna :D

Np. Że jestem lesbą gdyz nie widzieli mnie jeszcze z chłopakiem a zazwyczaj z kumpelą z która sie znam już dobre pare lat , A przeciez nie jeden próbował mnie ,, wyrwać " i nic A próblem tkwi i w tych ludziach i we mnie z jednej strony nie ma zazwyczaj na kim ,,oka zawiesić" A z drugiej strony kiedys zostałam skrzywdzona i nawet kiedy pojawiłby sie fajny chłopak nie jestem w stanie okazać mu zainteresowania.:(

Zajaram i ide w kime Sie wkurwie to w najbliższą sobote zrobie tak jak mówią ciekawe jakie bedą reakcje tych osiedlowych debili...! Pleyboyi i kozaków. faktycznie ubiore sie jak dziwka i zaczne sie całować z kumpelą :/