Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miśka_mamuśka

Mam córcie, chce mieć córcie, będe mieć córcię!

Polecane posty

Gość Miśka_mamuśka

Urodziłam Blankę w wieku prawie 19 lat (brakowało mi 2 miesięcy). W wieku 20 lat, dokładnie rok temu, zawarłam sakrament małżeństwa z tatą Blanki. Dzisiaj jestem w ciąży. Blanka będzie miała siostrę. Cieszy się. My też. Taki super prezent - dwie kreseczki na rocznicę.. Myślicie , że byłam gówniarą, 19 letnią która powinna cieszyć się życiem a nie niańczyć małe?? Może i tak, ale ja taka nie byłam... Byłam lepszą matką niż 29 latka! Wierzcie mi..

Gość rottana
wierze ci, niektóre dziewczyny w naszym wieku (ja też jestem w twoim wieku) są bardziej dojrzałe emocjonalnie niż nie jedna 30letnia pusta blądi. gratuluje kreseczek:D ja będę wiedziała jutro;]

Gość no sory ale przeginasz
widze ze rozumku to ci brakuje, skoro wszystkich mierzysz jedna miara... i takie glupie porwnania stosujesz... znasz wszystkie 29-latki na kuli ziemskiej???? tak myslalam... :-P no to sie zamknij...

Gość tyyy miśka...
weź rozpęd i walnij głową w ścianę głupia prukwo... no i co wynika z twojego wpisu? chwalisz się czy żalisz? phhhhiiii gupia :P

Gość ach ta młodość
właśnie takim generalizowaniem udowodniłam nam swoją dojrzałość:D

Gość Miśka_mamuśka
moja córeczka będzie pierwszym czarnoskórym dzieckiem w rodzinie. głupio wam teraz?

Gość ach ta młodość
*udowodniłaś

Gość ale nie rozumiem
o co ci chodzi?????????????????

Gość rottana
nie da się ukryć że ludzie są różni, niektóre są gotowe niektóre nie, więc będę mówić co myśle i nikt mi tego nie zabroni. i powiedziałam NIEKTÓRE a niektóre to nie wszystkie ani nawet połowa dziewczyn na kuli ziemskiej:D i mkomu tu rozumku brakuje:D

Gość Miśka_mamuśka
Nie............ co za niedobry człowiek się podpisał podemnie??

Gość rottana
jakie wredne dziewczyny siedzą na tym forum, człowiek nie może normalnie popisać;/

Gość Miśka_mamuśka
Boże święty............ mam przeczucie.. Matka je zawsze ma!! A zresztą u mnie w rodzinie same dziewczeta sa..

Gość no sory ale przeginasz
ja rottana nie do ciebie pisalam, tylko do autorki (chyba ze to jedno i to samo), nie jestes pepkiem swiata :-D

Gość Miśka_mamuśka
Rotanna, chyba jedyna Ty mi wierzysz. Pozdrawiam Kochana! Trzymam kciuki za test (bo rozumiem że będziesz jutro wiedzieć czy nosisz rybkę pod serduchem?)

Gość rottana
nie, pomyliłam się myślałam że to do mnie ale na jedno wyszło, chodziło o to samo... spadam z tąd bo to co wypisujecie to... ygh szkoda słów...

Gość łłłłooo rety...
"rybkę pod serduchem"... porzygać się można............ - czy jesteś w ciąży !!!!!!!!!!!! to normalny język dla normalnych ludzi... ale widocznie nie twój - autorko o 2 zwojach ....

Gość rottana
no jutro z rana sobie zrobię bo jest w tedy najpewniej. rozumiem cię rozumiem;];] ja trzymam kciuki żeby twoje przeczucie się spełniło;] żeby była śliczna i zdrowa dziewczynka:*

Gość Panie Boże widzisz i...
majoweczka---> Nicola i Marika zajebiste imieniona, które daje córkom upośledzona matka :D

Gość do rottana
dziecko ty lepiej skończ szkołę bo z tymi błędami to daleko nie zajedziesz. No chyba że staniesz się krową rozpłodową, skoro już tak wcześnie zaczęłaś bawić się w dzieci, to aż strach pomyśleć, ile jeszcze ich nabędziesz

Gość Miśka_mamuśka
TAK. jestem.. Boże toż wiem że to nie rybka, ale tak potocznie mówię na małą dziewczynkę.. TY tak nie mówisz? Może klniesz gówniaro??? Co za matka..

Gość Miśka_mamuśka
A córka ma byc Majka

Gość rottana
a w dupie ma błędy!! jak ci się coś nie podoba to nie czytaj!!! jesteście chamskie i wredne, jeździcie po każdym jak po szmacie, nie ważne czy płacze z powodu ciąży czy się cieszy. a jak ktoś napisze że nie chce być matką to tak samo. Żal mi was...

Gość AUTORKO...
przez takie głupie infantylne baby jak ty wszystkie normalne kobiety/matki są posądzane o taką jak twoja głupotę...