Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnamamamama

Czy na moim miejscu poszlibyscie na rozmowe??

Polecane posty

Gość annnamamamama

Pracowalam w pewnym sklepie jako kierowniczka, wiecie cale utargi z tygodnia mialam w sejfie i jak czasami brakowalo w utargu w kasie to sie podmienialo itd , raz pozyczylma kase bo nei mialam z czego zyc to malo byo 200 zl, akurat sie zwalnialma sama wtedy, jedenak minal ten tydizen i wiedziala ze nei ebde miala z czego dolozyc, nei chcialam wkopac zastepczyni wiec poejchalam do sklepu i przelozylam te kase w te koperty gdziz ja robilam utarg pomyslalam ze jak bank da znac szefostwu ze brakuje 200 zeta to oddam i po sprawie, jzu keidys tak byloz e brakowalo czy to byly falszywe i msuialam oddac ze swoich. Ale sie wydalow czensiej bo zastepczyni przeliczyla koperty i wyszlo niefajnie , szfostwo jakies super zle nie bylo ale potracili mi z pensji i tak sie rozstalismy minelo kilka lat , beda otwierac taki sklep nowy, czy moge skladac CV czy nie ma szans by mnei przyjeli?

Gość annnamamamama
dodam jeszcze ze zasilek mi sie konczy i zalezy mi na pracy

Gość ziiiinnnnia
wiesz nie wiadomo jaka maja o tobir opinie moga miec zla tylko sie osmieszysz

Gość annnamamamama
moze mi ktos doradzic prosze

Gość wnioskuje....
a to oni otwieraja ten sklep? ci sami wlasciciele?? jesli tak to nie poszlabym .....

Kiedys mialam podobna sytuacje w sklepie gdzie pracowalam tzn moja kierowniczka nagminnie brala kasy (utarg) z kopert,pozniej dokladala i tak w kolko... Zawsze moglas wytlumaczyc sie,ze bylo manko w kasie wiec tak zrobilas...Z drugiej strony jestes teraz dla nich osoba malo wiarygodna wiec watpie ze przyjma Cie znowu.Poszukaj gdzie indziej w innym sklepie,masz przeciez doswiadczenie..

Gość annnamamamama
byla taka sytuacja z ta kasa w sumie ciagle bylo cos nei tak ale fakt ze teraz jestem neiwiarygodna a na rozmowie to jzu chyba za pozno sie tlumaczyc nie?

A oni zaprosili Cie juz na ta rozmowe? Bo jesli tak to w sumie ic bo gdyby zobaczyli cv i zignorowali to oznaczaloby ,ze nie maja ochoty na jakas dlasza wspolprace...Z drugiej strony tak nie moze byc,ze w kasie brakuje wiecznie w kasie,ze cos sie nie zgadza...Pracowalam w Ochniku i tam zawsze nawet 1gr-ale kasa musiala grac.

Gość annnamamamama
nie zaprosili bo to bedzie gielda pracy to wiesz jak tam wejde to bedzie totalny zaskok nie?