Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja pani doktor ola

facet - problem - poradzcie coś bo ja juz nie wiem

Polecane posty

pracuje na uczelni jako wykładowca, od tego roku. pracuje z emna taki kolega, tez doktor, ktory, nie ukrywam, wpadł mi od poczatku w oko. jest w moim wieku. pare razy cos tam zagadałam, zapytałam itd. owszem miły, pomocny ale to wszystko. sam z siebie rzadko zagaduje. w zeszłym tygodniu siedzielismy w wiekszym gronie i cos tam sie rozmowa potoczyła na zwiazki, ten mowi ze facet musi byc starszy od kobiety o dobrych pare lat i zwiazki z rownolatkami to porazka, bo mial i nie wyszlo. w tej chwili niby interesuja go takie ok. 19 lat. dodam, ze jestesmy pod trzydziestkę. powiedzcie mi co tacy faceci widza w takich małolatach ???? poza tym jakos tak mnie to osobiscie ubodło, czuje sie jakbym przegrała- w cudzyslowie- z jakas siksa, jakby takie małolaty były lepsze. nadmienie z ena brak powodzenia nie narzekam, ale co z tego skoro leca na mnie nie ci faceci co bym chciała

hahahahaha...wykładać możesz jedynie chemię w supermarkecie!!!!

Gość Ewaldi
na jeden , dwa razy , pobawić się i poczuć trochę młodziej ale bez sponsorowania małolaty :)

no wlasnie chyba wiekszosc facetow woli powazniejsza kobiete z klasa, wykształceniem , na jakims poziomie intelektualnym....

a mlode i zadbane ciało mozna miec dlugo przeciez : ja mam :D

Gość bo faceci to idioci