Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chomiczyna 999 :(

BARDZO WAŻNY TOPIK !! pomóżcie, wypowiedzcie sie...chodzi o życie maleństwa

Polecane posty

...czy Chomiczek (bardzo mały dżungarski) może zamieszkać z 2 średnimi Myszoskoczkami?? czy potraktują go dobrze? :( to ważne pomózcie kochani :(

Gość siur
ja miałam jednego myszoskoczka i wiem że faceci się nie lubią jeżeli wszystkie gryzonie to baby jest nadzieja że się nie pogryzą

Gość cos o ludziach z kafeterii
ryzykowne...a nie masz klatki oddzielnej??

no wlasnie mój chłopiec myszoskoczek jest bardzo miły, za to dziewczynka dzika troche, Chomiczek jest za to słodziuchny,chciałabym żeby go przyagrnęły, owszem nie mam klatki, ale poza tym chomik jest chyba smutny :( chcialabym żeby myszoskoki go pokochały :(

Gość liuh
ja miałem kiedys chomika i wlozyłem mu do akwarium??... taki mały sewterak jak dla niemowlaka zeby mu ciepło w nocy bylo byl z rękawami kapturem...biedaczek wszedl i juz nie wyszedł...

udusił sie??? :( biedactwo :( ja dalam szmatke myszoskoczkom ale zgryzły całą spruły

Bałabym się wsadzić chomiczka z myszoskoczkami, mogą go pogryźć. Jeśli nie masz drugiej klatki, weź jakieś pudełko albo nawet pustą doniczkę od kwiatów, nasyp dużo trocin, możesz dać też sianka i koniecznie papieru toaletowego, ale szarego, nie kolorowego :) Mój chomik z papieru robi sobie zawsze kołderkę na grzbiecik. Chomik nie jest smutny z powodu braku towarzystwa, chomiki są wielkimi samotnikami.

dziękuję za wypowiedź... faktycznie to mógłby być błąd - bo myszoskoczki szaleją cały dzień, gryzą co popadnie, a Chomiczek jest cichutki, spokojny...z drugiej strony mam dla niego takie akwarium jakby plastikowe (faunabox) ale naprawde małe ma tam tylko domek, miseczke na wode, na jedzenie, i trociny i strasznie sie drapie, pewnie od trocin albo ma pasozyt jakis :( to nie jest moj Chomik,ale chce go zabrac od chlopaka, bo mu nie daje jesc ani pic :(