Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jokolo67

TOP MODELS- ogladaliscie wczoraj

Polecane posty

Gość jokolo67

TOP MODELS- ogladaliscie wczoraj? Co myslicie o tej co ma wlosy na chlopaka- Zuzie czy jak jej tam

Gość jppj
takie one top jak z nas top :) Na początku jest chaos. A po nim - koniec. w tym : http://gourl.org/4de :) miejscu każda kobieta jest królową :) coś pięknego :)

Gość paauuulisissia
ladna i zgrabna i przebojowa nadaje sie

Gość góry nasze góry hej!
a najbardziej zenujace bylo na koncu jak sie dostala--przepraszala dziekowala ..zal..jak mozna sie tak ponizyc?

Gość jokolo67
czy wiekszosc z nich nie jest aby za grubych jak na modelki?

Gość onnbggvgfvg
nie zauwazylma by sie ponizala

Gość nnbxbbccbc
zazdroscisz jej czy jak? A ktora ci sie suoer wydawala albo neisprawiedliwie odpadla?

nie oglądam tego tupu programów ale wczoraj cos mnie ruszyło...chyba po to by dzis mieć co pisac :P Jakos mi nie pasi ta Zuza Walkowiak. Robi show. Dlatego tez nie zostanie ta jedna jedyna. Myśle że wygra Katarzyna Smolińska.

oglądałam :) ta zuza jest jakaś pizgnięta :O zachowuje sie jak debilka, jak dla mnie jest nienaturalna, w kolko powtarza jaka to ona atrakcyjna i kobieca, ma sie za niewiadomo kogo. a jak przeszla to zachowanie - żenua :O w oko wpadła mi ta która mówi o sobie że jest taką szarą myszką - ma coś w sobie i jest ładna, szkoda że ma taki charakter, mam nadzieje ze sie wyrobi troche i pozbedzie tej niesmialosci bo ma potencjał

Gość fgvtgbjuykniu
szałlłłł ciał zgadzam sie ta zuzka mysli ze jest pepkiem swiata zgrywa sie cały czas o obraza inne dziewczyny, dlaeko nie zajdzie mi sie podoba ta niby niesmiala szara myszka, bardzo ladna i fajna no i ta dziewczyna co ma takie duuuze oczyyy i twarz aniołka.

ooo tak ta też jest urocza, widzialam w zajawkach na przyszly odcinek ze pofarbuja jej włosy na brąz - z aniołka zmieni sie w wampa i tez fajnie wyjdzie na fotach, ale płakała bidula jak kazali jej zmienic wlosy :P