Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

s88

Jestem samotną matką i nie wiem czy dobrze robie!!!

Polecane posty

Mój ojciec zaproponował swojemu wnukowi by mówił do niego tato. Ja się na to zgodziłam, ojciec mnie do tego przekonał że skoro samotnie wychowuje dziecko to nic nie stoi na przeszkodzi by on określał go mianem ojca.

a dlaczego nie dziadek ? to bardziej fer i bardziej naturalne jak pozniej to odkrecisz ? wg mnie robisz zle

Gość sB8
A teraz proponuje mi żebyśmy się miziali na oczach synka bo inaczej nie zobaczy jakie sa prawidłowe relacje pomiędzy kobietą i mężczyzną. Co robić? Zależy mi na dobrym rozwoju mojego dziecka :(

Mój ojciec akurat sobie zażyczył tego żeby mój synek tak się do niego zwracał. Uznałam że to nic złego, w końcu krzywdy nikomu się przez to nie robi a mój tata bardzo mi pomaga w wychowaniu dziecka. Do mojej mamy mówi babciu, ona odeszła od ojca 5 lat temu.

Gość patologia czy prowokacja?

"Mój ojciec akurat sobie zażyczył tego żeby mój synek..." - Mamo, mamo! Mogę iść na podwórko? - Możesz, ale jak ci dzia...tato pozwoli. - A ty nie możesz mi pozwolić? - Nie, bo dzia... tato sobie zażyczył, żeby się go pytać o pozwolenie. Przecież u niego mieszkamy. Daje nam jeść. Opiekuje się nami. Nie możemy mu się sprzeciwiać, skoro takie jest jego życzenie... Dzia... tato to nasz kochany Kim Dzong II, synku.

Gość patologia czy prowokacja?
aniela w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j złodziejko i naciągaczko.

Gość to pięknie:D

jesuuuuuuuuuuu skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

ps moja wypowiedź nie była komentarzem była luźnym pomysłem, jak jeszcze dziecko może nazywać dziadka :P

Gość dziecko dostało prezent od los
u. Tatusia i dziadzia w jednej osobie.