Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Czy znajde kiedys dziewczyne. Juz mam dosc samotnosci. Jak ja znalezc?

Polecane posty

Zacznij obracać się wśród ludzi, a nie żal się na forum jak Ci źle. Na pewno potrafisz zainteresować sobą niejedną kobietę.

Gość lalka2010
tylko wybierz taka ktora Ci sie naprawde podoba a nie tylko dlatego ze czujesz sie samotny

możesz spotkać na ulicy, na imprezie, może to być jakaś stara koleżanka możesz na serwisie randkowym założyć profil lub wejść na czat. Możliwości bardzo dużo tylko trzeba chciećno i czymś zainteresowaćdziewczynę.

Wiem ze nie powinienem sie zalic. W sumie cos soba prezentuje. Tylko nie powininem sie uzalac nad soba, jaki to ja biedny jestem itp Dziewczynie sie to nie spodoba. Nie powinienem takze przyznac sie do tego ze jestem prawiczkiem. Nawet mam jedna dziewczyne na oku. Mieszka w moim mieszkaniu ;-) Ona mnie nie skresla pod wzgledem wygladu. Generalnie mam u niej szanse. Tylko podchodze do niej jak do jeza. Ja jestem dosyc malomowny, a ona rozmowna. Jest sliczna i sympatyczna. Powinienem isc za ciosem.

Zawsze sie stresuje . Nie moge sie przelamac. A zaraz ktos mi ja zabierze sprzed nosa. I wtedy bede plul w brode.

jeżeli dziewczynę znasz będzie łatwiej. Skąd wiesz że ona Cię akceptuje? mówiła Ci to ?

Mamy wspolna kolezanke. Kiedys cos powiedziala ( dziewczyna ktora mi sie poodba ) ze uciekam od niej. Jestem niesmialy.

Gość luiza21
Rozmawiaj z nią o czymkolwiek,przynieś jej kwiaty,my kobiety je uwielbiamy. Zaproś na kawę...

Gość luiza21
a masz jej nr telefonu?

Nadal sam? :o 🖐️)) Ja też. Pisałem ci wielokrotnie, sex jest przereklamowany, jak wreszcie odpuścisz, może się zmieni twoja sytuacja. :P Ile to juz lat zakładasz tu posty?

Gość zawsze coś się zaczyna i
Sądze ze już jej nie Masz ..

albo podejdz do tej dziewczyny i zagadaj albo daj sobie spokoj i pogodz sie z samotnoscia ja pogodzilem sie z samotnoscia i wiem ze najprawdopodobniej bede sam

Gość zawsze coś się zaczyna i
Bleble Fajnego Masz psiaczka ;) super śpioszek :D

Gość zabi tak mi sie chce

Gość kobiety, milosci, pieszczot