Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłoopotana

dziwna sytuacja....prosze o odpoweidzi

Polecane posty

Gość zakłoopotana

opisze moja sytuacje jestem mloda atrakcyjna dziewczyna mam 25 lat, pracuje w pewnej firmie od roku. moim szefem jest 65 letni obcokrajowiec (nie przystonjy)... problem polega na tym ze co jaiis czas on daje mi pieniadze - i nie mowie tu o pensji, nie ma mowy o odmowie bo by sie obrazil , twierdzi ze mnie lubi i to dlatego, ja jakis czas temu spytalam go prosto z mostu czy chce sie ze mna .... a on zaczal mnie przepraszac i mowic ze absolutnie NIE , ze mnie poprostu bardzo lubi... nie wiem co o tym myslec

Gość znaczek z Wiednia
a duzo zarabiasz? może on widzi Twoje zaangazowanie, a uważa, że za mało zarabiasz. Boi się, że niektórych to będzie w oczy kuło, więc na lewo daje Ci kasę. Ja niestety nie zarabiałam dużo (w poprzedniej firmie) dostawałam na lewo od szefa kasę, ale był czas, że liczył na coś, acz do molestowania było daleko...

Gość sensu brak
skoro mówił,że absolutnie nie chodzi o seks to czym się martwisz. traktuj to jako premie i ciesz się że szef Cię lubi. Pewnie mu kogoś przypominasz i ma do Ciebie sentyment.

Gość inkkkkkkkkkkkka
chce Ci może dac kase nieopodatkowana:) jako premia,.Nie wiem jaki jest Twój szef ale widze że obcokrajowcy mają nieco inne podejście do życia.Moja szwagierka pracuje w irlandii jej szef i szefow j lubią i oprócz pensji dostaje jakaś dodatkowa kase na święta ,wyjazd do Polski itd..

Gość zakłoopotana
nie zarabiam duzo , jestem sekretarka a on daje mi tak np 300-500 ostatnio jak mi sie popsul samochod to dal mi 200

Gość zakłoopotana
dziaj znow mi dal kase wiec jamu mowie ze nie!! ze ja nie che a on mi wciska w reke, wiec pytam go WHY? A ON MI NA TO ZE ON MNIE KOCHA ... HEHEHE

Gość zakłoopotana
i wiecie co . dosłownie przed chwilą przyszedł do mnie goły, tzn w swetrze ale nie mial majtek i spodni

Gość zakłoopotana
on nie ma zadnej rodziny tzn ma jakies tam baby.. ale nie ma zadnego potomstwa

Gość zakłoopotana
Jego kutas ma 46 cm.

Gość znaczek z Wiednia
Zakłopotana, zaczernij się, bo juz masz niezłe podszywy i jak chcesz porady to czytający się pogubia, kiedy Ty piszesz, a kiedy podszyw. Chyba, że to jest prowokacja...

Gość zakłoopotana
a niech sobie pisza podszywy

Gość zakłoopotana
czy nikt madry sie juz nie wypowie???????????

Gość zakłoopotana
Wiem, że jak facet jest podnicecony to ma grubego fiuta.

Gość 5252
Myślę, że powinnaś brać bez krępacji.

Gość cenię wygodę
może robi to bo nie ma dzieci i uważa że czegoś mu w życiu brak czasami tak jest że dochodzimy do etapu w życiu że robimy podsumowanie i wychodzi na to że daliśmy dupy bo nie zadbaliśmy w życiu o to co naprawdę ważne może on tak właśnei robił, podrywał panienki, nie dbał o stałe związki a teraz mu łyso bo znajomi mają rodziny, dzieci, wnuki a on ma kasę i karierę TYLKO

Dziewczyno, weź się tym nie przejmuj i bierz, jak dają;) Facet wkłada Ci d ręki dodatkowe pieniądze, nie chcąc nic w zamian;) A nawet, jeśli liczy, że poczujesz się zobowiązana jakoś zrekompensować, to przecież nie musisz się na to nigdy zgodzić! Może po prostu faktycznie docenia Twoją pracę;)

Gość zakłoopotana
niby nie daje mi do zrozumienia ze cos ode mnie chce... zauważyłam ze daje mi kase wtedy jak ma baaardzo dobry humor

Gość zakłoopotana
glupi bym byla jak bym nie wziela tych pieniedzy... moze jakbym zarabiala 10000 to bym nie wziela ale tak to 500 zl droga nie chodzi