Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzalamka

problemy z wyplaceniem pieniedzy przez agencje hostess

Polecane posty

Gość zzzalamka

Pisze z takim problemem... Pracowalam jako hostessa w lipcu i nie dostalam wynagrodzenia.,.. Termin minal grubo ponad miesiac temu. Chcialabym zapytac, gdzie moglabym zglosic sie z takim problemem, do jakiej instytucji? Dodam, ze koordynatorka nie odpisuje na maile ... Pomozcie... Za tydzien zaczynam studia a tu kasy na zycie brak....

cóż... jeżeli to była umowa cywilnoprawna (umowa zlecenie, o dzieło, ) to PIP odpada,...:( tylko na drodze prywatnej, czyli nie opłaca się Ci za bardzo. Masz na piśmie Umowe?

Gość zzzalamka
mam umowe tylko za jedna akcje... wytlumaczcie mi jak mozna tak oszukiwac mlodych ludzi....

Gość naczelny inspektorat kafe
jak nie potrafisz zabezpieczyc sie odpowiednia umowa to twoja wina :classic_cool:

Ale jak ona Ci nie placi? jest z Twojego miasta? Wiesz gdzie mieszka? Osobiscie wybralabym sie do niej po pieniadze i napewno juz nie prosilabym jej o nie......Masz faceta? Wez go i niech idzie z Toba do babska,ludzie oszukuja i tak sie wzbogacaja na kims.

Gość zzzalamka
mam umowe. i co z tego? pytam, gdzie moge sie z nia zglosic, bo jestem zielona w tych sprawach

Gość A wiecie,że zdałem egzamin s
mogłabyś zlożyć do Sądu wniosek o wydanie nakazu zapłaty,tylko to kosztuje,ewentualnie mogłabyś wnieść o zwolnienie od kosztów

Gość zzzalamka
katiess83 masz racje... chyba najlepiej bedzie jak osobiscie z nia to zalatwie. Wiecej wydam na posrednikow niz tam zarobilam... ale nie odpuszcze, dla dobra innych dziewczyn, ktore beda dla nich pracowac

Gość Pati233
Słuchajcie dziewczyny nie dajcie się oszukać Agencja reklamowa Punkt to kłamcy !! Zrywają umowę zaraz po zleceniu nie chcą kasy wypłacić bo mają problemy i twierdzą że po mimo akcji ich produkt się słabo sprzedał , już nie jednego oszukali !!

Gość zrób im reklamę w necie
jak będą szukali pracowników to nikt nie będzie chciał tam pracować :D Piszesz na wszelkich dostępnych forach: agencja x w miesicie y NIE P ŁACI PRACOWNIKOM. Umowa opiewała na zapłatę do dnia, pięniędzy nie dostałam do dziś... i zostawiasz. Uwierz, że taka reklama nieco ostudzi zapał potencjalnych pracowników

. 1) Zatrzymaj wszytkie e-maile jakie do nich wysłałaś 2) Zadzwoń, postaraj się nagrać telefony 3) Jedź pod siedzibę firmy... 4) Postrasz policją- może poskutkuje

kiedyś miałam bardzo podobną sytuację...- byłyśmy hostessami i jeździłyśmy po dyskotekach w kozulkach wódki bolss:) to było straszne, ale miałyśmy po 18 lat;)- i też nie otrzymałyśmy pieniędzy... pojechałyśmy pod siedzibę firmy- spławili nas "przelejemy jutro", więc stałyśmy pod wejściem, i jak jakaś dziewczyna wchoziłą do środka to mówiłyśmy, że to oszuści, po 2 godzinkach zszedł miły pan, dał nam nasze pieniądze :)

Gość nalkayyyy
Witajcie;) ja wlasnie zaczynam prace jako hostessa w jednej z Poznanskich agencji. Czy ktoraj z Was podpisywala umowe na wylacznosc?

Gość kochana daj wam
wyslij wezwanie do zaplaty