Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irviing__

Strój na wieczór

Polecane posty

Gość Irviing__

Co ubrałybyście na zwykłe pójście do koleżanki na kawę? Tzn chcę wyglądać naturalnie ale też i ładnie, bo poznam pewnego chłopaka :). Nie mam za ciekawych ciuchów, bo zwykle nosze trampki, jeansy i jakieś koszulki :P Planowałam trampki, spodnie rurki i jakaś czarna bluzka z jakimś srebrnym nadrukiem, większość moich ciuchów to czarne. Ale może trampki, czarne legginsy i jeansowe spodenki to też dobry wybór? :) i biała koszulka z szaro-czarnym nadrukiem? Wiem, przejmuje się idiotycznie, ale jak jestem ładnie ubrana to się lepiej czuję :P

Gość Irviing__
A dodam, że mam 18 lat, stąd ten dziwny pomysł z legginsami, bo nadal mam dziwne pomysły :P

Gość Irviing__
oj no bez przesady :D Dzisiaj jest dość ciepło, więc trampki na pewno. Nie rzucają się w oczy. Szpilek nie ubiorę, bedę się głupio czuć, bo nosze tylko na jakieś większe imprezy. Jeansy jasne, rurki, albo ciemne, z prostymi nogawkami. No i mnóstwo koszulek, przeważnie z nadrukami i czarne :P ze trzy białe mam, też z nadrukami. Pasuje tak? zwyczajnie, jak do szkoły? :P Czy może te legginsy i krótkie spodenki? :P