Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrrentne babskoo

TARCHOMIN bazarek fryzjer Stasia fryzjerka - ODRADZAM!!!

Polecane posty

Gość wstrrentne babskoo

strasznie mnie ostrzygła, a co najgorsze jest chytra!!!!!!!! ma kolejki opóźnienia i nie szanuje klientów, byłam raz i więcej nie pójdę!

Gość artefagasko
ty to pewnie sama sie strzyżesz bo pewnie nie jestes inteligetniejsza niż przeciętna fryzjerka :classic_cool:

Gość wstrrentne babskoo
a gdzie mam sie strzyc ??? u jeana pierra??? za 200 zł?? sorry nie stać mnie. mam drugą fryzjerke na tym samym bazarku i jest świetna , co nie narysuje to mi zrobi na glowie i młoda jest i zdolna i nie leci na kase jak tamta, widzi że nie wyrobi to mówi " dzis nie dam rady" a ta stasia leci po łebkach...

Gość bleblekot
a to po choooj do niej leziesz...

Gość wstrrentne babskoo
no nie wiem jakie są ceny w tyych salonach ale pewnie duże, u fryzjerek na bazarze za zwykłe cięce, czesanie płacę mniej niż 40 zł

Gość wstrrentne babskoo
jezzzuu nie polece do niej!!!! po prostu do mojej stałejfryzjerki nie mogłam pojsc bo już ma zaklepane terminy a nie bedzie mnie wciskac miedzy kogos a kogos bo szanuje ludzi, a ta oczywiscie za kase zrobi...wiadomo co ;/ :o a wypadlo mi coś nagle i musze mieć ładną fryzure to poszłam do tej, wiedziałam że jest tak pazerna że sie skusi

Gość jeeee jeee
ooo kurna :) to moze my sąsiadki jesteśmy :) na jakim osiedlu mieszkasz? ja jestem z ul botewa :)

moja fryzjerka za strzyzenie i modelowanie bierze 50 zł, mogę sie umówić z nią kiedy chcę,bo to ona sie dostosowuje do klienta. jest bardzo precyzyjna,nie robi nic na odwal sie,każda jej fryzura to małe dzieło sztuki. do tego jest sympatyczna i mozna z nia fajnie pogadac przez tą godzinę. wiec juz nie chrzan ze są tylko bazarowi fryzjerzy albo tacy za 2 stówy