Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rwtertgrst

Moj brat po 2 miesiacach znajomości z dziewczyna sie jej oświadczył!!!!

Polecane posty

Gość rwtertgrst

...było to 4 miechy temu. Nikomu nic nie powiedział. O oświadczynach dowiedzieliśmy sie z NASZEJ KLASY!!!! Wstawił fote z pierścionkiem :/ Dziewczyna ma 19 lat (on 27), mieszka na wsi ze swoja biedna rodzina, jest bardzo głupia:/ tzn niedouczona...wymieniłam z nia kilka smsów i myslałam ze sie załamie :( pisze gorzej niz dziecko w podstawówce!!!!!! poza tym zero perspektyw na przyszość. Jedyne co ja interesuje to praca za granica. Ciagle pierdoli ze przeciez ona musi wyjeżdżać i pracować w polu bo w POLSCE NIE ZAROBI!! A gdzie kurwa nauka!!??? strasznie sie wtraca w moja rodzine...zmieniła mojego brata nie do poznania:( nigdy w zyciu nie podejzewałam go o zapędy do małżenstwa...chodził z laskami i zawsze było spokojnie. Skłóciła go z moja mama, dzowniła do mojej mamy za granice i gadała na MOJA RODZINE NIESTWORZONE RZECZY!!! po co kurwa ?? co ja to obchodzi??? zwyzywała mnie w smsie kiedy zwróciłam jej uwage (kiedy ja sie wyprowadziłam ona sie wprowadziła do mojego domu i spała w moim łóżku) na to ze w proszku do prania sie pierze a nie płucze ciuchy!!! (zniszczyła pościel i ściany w moim pokoju :(:(:( tragedia!!!!! z moim bratem miałam zajebiste kontakty a odkąd ona sie pojawiła nie rozmawiam z nim bo...no właśnie-ona go urobiła!!! i nie tylko ja mam takie zdanie, cała moja rodzina nad tym ubolewa, a slub juz w kwietniu 2011!!!!

Gość rwtertgrst
..poza tym od kiedy ja zna jest kompletnie wypłukany z kasy :( pracuje na dwa etaty w polsce a teraz wyjechał z nia na pole za granice ryć jak wieprz !!! :(

Gość .T
zrób coś, żeby stał się o nią zazdrosny. Żeby go zdradziła. Wtedy na pewno ją rzuci.