Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunetka.27.

Mam 27l. Szukam Faceta z Katowic bądź okolic... wiek do 32l.

Polecane posty

Gość Brunetka.27.

Chciałabym poznać wolnego na poziomie mężczyznę do 31 lat. Nie szukam Bóg wie kogo lecz na pewno męskiego pewnego siebie mężczyznę, który będzie dla mnie całym światem, delikatnego a zarazem... Kogoś kto lubi zasmakować temperamentnego życia by docenić ciszę, spokój... Z kimś z kim można porozmawiać bez tabu...

Gość ale desperatka szuka faceta
na forum dla kobiet :o

Gość dominiko
Mysle ze moge cie zainteresowac :) Powiedz cos o sobie :)

Gość Brunetka.27.
Oczywiście musi być ogierem w łóżku, ma mieć kondycję żeby rżnąć mnie codziennie po kilka godzin. Pałe ma mieć minimum 20 cm.

Gość dominiko
to ja odpadam , mam małego ptaka :(

Gość Brunetka.27.
Nie jestem desperatką. Doskonale wiem co robie.... Czy zawsze wszystko musi wyglądać tak samo... Chcę wyciągnąć stąd Kogoś na cole na spacer, pośmiać się.... a nie żeby tylko w ten ekran patrzeć i tracić czas podczas gdy taka piękna pogoda za oknem...

Gość Brunetka.27.
dobra ktos napisal za mnie wyzej.... widac kompleksy musi miec jak malo kto. mam nadzieje ze ten kto teraz za mnie napisal na forum w przyszlosci mu ten ptak uschnie i odpadnie!

Gość Prawiczek 32 lata
A czy ja mogę być? Ale warunek, że nigdy nie byłaś spróbowana przez innego faceta ani się z żadnym nie całowałaś bo ja nie wyobrażam sobie być z kobietą używaną :O

P.s. Nie rób się w moich oczach idiotą, piszę to z przesłaniem do baranów z kompleksami wyższości, obleśnych sponsorów, i wszystkich tych którym chleb na myśli.

Gość 31-latekek
ja mam 31

chester, chcialam dobrze wyszlo jak zawsze... chcialam z kims normalnie pogadac... a moze akurat... juz malo istotne, post jest nieaktualny mimo ze to Dyskusja Ogólna, a nie jednotematyczna. Nie ospisujcie juz w tym poscie.... Nie potrzebnie go napisalam.

Gość jalukasz
Szukam przyjaciółki z chorzowa, katowic i bliskich okolice w celu wspólnego spędzania czasu wyjazdów nad wodę, parku, seksu itd. nie mam jakiś wyżej ustalonych co do wyglądu po prostu by można było z tb pogadać o wszystkim i do czasu do czasu zaszaleć bo przecież wakacje są :D. To teraz coś o mnie jestem 20l brunetem z chorzowa, 177cm wzrostu, brązowe oczy, przystojny oraz mobilny. Szukam jakiej przyjaciółki przez internet ponieważ na dzień dzisiejszy nie chce mieć dziewczyny. piszcie dziewczyny jalukasz@onet.pl