Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klejnotka 1

ŚMIESZNE "KWIATKI" Z KAFFE

Polecane posty

WKLEJAJCIE !!!! PIERWSZY [27.06.2010] 15:03 [zgłoś do usunięcia] Służebnica Jania Do nieba wejdzie ta, któa ma męża i wychowuje dzieci w duchu religijnym, samo urodzenie dzieci to jeszcze malo KTO NIE WIDZI MATKI W MARYI NIE ZOBACZY TAKŻE OJCA W BOGU Nie lubię łakomych grubasek, nieodpowiedzialnych matek, ciężarnych uprawiających seks, osób usuwających ciążę, osób zmieniających płeć, osób rozmyślających podzas Mszy o niebieskich migdałach, osób rzucających mało na tacę.....

29.06.2010] 23:18 [zgłoś do usunięcia] klejnotka 1 Bezczelna kobieto nie jestem Poziomką.Jestes mało inteligentna jak widać!!!!!! U Kamelii napisałaś że powiłaś pięknego syna. Twój syn to diabeł taki sam jak ty i wcale nie jest piękny !!!!! Ma rude włosy a rude to ładne są tylko koty ,nikt ci tego nie powiedział???

Kleopatra28 Na początku było miło i kulturalnie...a teraz jesteśmy prawie dawa lata poślubie i po czterech latach znajmości i mój mąż potrafi: - piernąć bez żenady- niby niechcący ale wcześniej mu to się nie zdarzało a teraz bardzo często - dłubie cały czas w nosie- to już bez krępacji- muszę sie drzeć na niego żeby przestal i to na chwilę pomaga a jak tylko sienie patrzę dłubie znowu - miesza sobie w jajkach i drapie się po tyłku ( długo i namiętnie) - rano wącha skarpetki czy się jeszcze nadają do włożenia - nie myje zębów wieczorem tylko rano - rzadko się kąpie (ostatnio 2-3 razy w tygodniu ale bywało że tylko raz na tydzień ) Nie wiem czy mój facet jest jakimś wyjątkiem czy wszyscy tak z czasem mają że przestają dbać o siebie i o to czy są przyjemni dla otoczenia...

mój mąż 1. Pierdzi cały czas, najbardziej wieczorem i w nocy pod kołdrą, fuuuuujjjj i ja musze spać w tym smrodzie 2. w nosie dłubie też i potem te gile wyrzuca za łóżko (jak mu o tym mówię to się wypiera, aż raz mnie tak wk**wił że mu pokazałam jego suszki i kazałam je zamiatać, mimo, ze zaraz i tak miałam zamiar odkurzać) 3.brudne skarpetki zostawia gdzie popadnie i w ogole mnie wk**wia od dłuższego czasu

Mój facet zanim przy mnie piernie - pyta czy może. A później mówi: \"Ty też sobie walnij z dubeltówki.\" albo coś w tym stylu.

Czy ptraficie tylko się dołować ?????? Wklejajcie jakieś śmieszne powalające albo bezsensowne teksty :):)

no to znowu ja rozszmieszyło mnie to do łez !!!!!!!!!! mój mąż właśnie mi się przypomniało!!!! jak obetnie paznokcie u nóg to nigdy równo i zawsze po nocy mam nogi do kolan obdrapane.....fuj

karol gulc może będziecie się śmiać, że to taki starokawalerski zwyczaj ale ja tak robię wczoraj razem z moją mamą (odwiedziła mnie i przyniosła bigos na parę dni) zrobiliśmy kilka ludzików z kasztanów i pieska. gdy trochę mi smutno, to sobie rozmawiam z nimi, nawet dałem im imiona mam nadzieję, że moja przyszła żona zaakceptuje taki zwyczaj, takie niewinne przyzwyczajenie tylko, czy uda mi się kogoś poznać? mam 41 lat i na razie kiepsko mi idzie z tym

karol gulc No właśnie, miałem napisać o czym było wczoraj. Mam obednie cztery ludziki z kasztanów i psa. Ludziki to Gerard, Tamara, Luis i Kaśka. A pies to Warkot. Niestety Luisowi odpadła wczoraj noga i na razie ma L-4 ale dziś go nareperuję. Rozmawialiśmy wczoraj o kaktusie. Czy warto by kupić kaktusa do naszego domu. Mam parę kwiatów od mamy, nie znam się na tym, ale pomyślałem że warto by kupić coś ze swojej inicjatywy. Wszyscy poparli moje stanowisko tylko Kaśka powiedziała, że wolałaby coś innego na przykład magnolie. ale ja nie wiem jak wygląda magnolia więc stanęło na tym kaktusie. Potem oglądaliśmy wiadomości w telewizji. no i jakoś zrobiliśmy się senni i spanie

No nie wytrzymam !!!!!!!!!!!! Janka czy ty masz choć krztynę poczucia humoru ????? Przeciez swój cytat tez przytoczyłam . Daj i swój "kwiatek "który znalazłaś :):) Weź się w końcu kobieto uśmiechnij i wyluzuj . No czekam daj coś :)

18:31 [zgłoś do usunięcia] Pokutnica Jania Przynajmniej wiemy, że kamelia ma czyste nogi i że starła pumeksem pięty, bo złoty by jej nie podziwiał. ten jest hitem:D

Cieszę się Kamelio że dołączyłaś :) Widzisz Janiu Kamelia potrafi też się pośmiać z siebie:) No dawaj Jania ,humor ci sie poprawi

25.08.2010] 08:16 nieznany01 zwracam się z uprzejmą prośbą o podawanie miejsc gdzie leżą wyrzucone damskie ubranka we Wrocławiu

21:04 [zgłoś do usunięcia] Służebnica Jania-Będąć w szpitalu. Gdy poprosiłam o inny posiłek okazało się, że mają tylko to Na szczęście miałam w swoich torbach zapas produktów i najadłam Dlatego rodzącym radzę zabierać do szpitala mnóstwo jedzenia Szkoda, że mój poród nastąpiła tak niespodziewanie, bo wzięłabym przenośną lodówkę

Gość :(:(:(:(:(
Fajny top ale mi dziś nie do śmiechu :( Karol od kasztaniaków jest cudownym topikiem!!!!!!!!!!!!! Najpierw go przeczytaj:) A będziesz wiedziałam o co biega:)

Bo czekam na info z pod Berlina:( A jak masz chwilę poczytaj Karola:) Polecam.

Gość dajcie link do topiku o
kasztankowych ludzikach prossssszzzzeeee:)

a ten karol nie jest czasami janią :D:D:D:D:D tylko ona potrafi tak fantazjować? :) Janka zaraz mnie posądzi ze widzę ją we wszystkich, ...ale jak widać chyba już mam uraz ;) na jej punkcie:) jania masz coś wspólnego z karolkiem od kasztanów ?:):):) może to jej kolejna postać :)

Topik jest o każdej smiesznej lub wywołującej smiech wypowiedzi na forum,niestety trzeba tylko takowe znaleść :)

Kamelio - bzdury pleciesz - nie prowokuj .Karol jest jedyna w swoim rodzaju człowiekiem na kafe i oczy wydrapie każdemu co będzie wypisywał takie bzdury ! - Nie podoba Ci się ? NIE CZYTAJ. Nie rozumiesz ? Bo Ty nie zrozumiesz - jasne ?????? Też sobie wymyśliłaś :o Zajrzyj na swój topik!!!!