Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klejnotka 1

ŚMIESZNE "KWIATKI" Z KAFFE

Polecane posty

Proszę tylko mi się tu nie kłócić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze by tego brakowało żeby kolejny topik przerodził się w pyskówkę. Nie dziw się Kamelii ,wie że Janię stać na różne rzeczy. ktoś pytał o linka ja podaję tytuł topiku. "Czy rozmawiacie ze swoimi ludzikami z kasztanów?"

ten jest dobry :) i żeby nie było ze sie wyśmiewam:) te wierszyki to hity:) serio :) są śmieszne...i o wiośnie i o kwiatkach:) 11.02.2009] 10:12 Milosz z Maszewa Wiosną trawa się zieleni nikt z rodziny się nie leni każdy wręce bierze grapki ,wiaderka , chaczki i łopadki. Każdy w ogrodzie musi pracowć nawet mały Juzio nie ma szans przed pracą się schować. 11.02.2009] 10:23 [zgłoś do usunięcia] Milosz z Maszewa To krówka tam pchełka a tutaj motylek . Tam mrówka, koziołek a za mną osiłek . ten śpiewa ten styka a tamten wciąż beczy ja chcę wiosnę , wiosnę ,wiosnę mała pchełka skrzeczy. 11.02.2009] 11:02 [zgłoś do usunięcia] Milosz z Maszewa Idzie starzec polną drogą , a tam z oddali jego wnuczek ma minę wrogą . Wnuczku , wnuczku czegoś taki zły przecież przujdzie wiosna za dni trzy.

nie kumam was ----------- nie macie co robić w w realnym świecie, w życiu osobistym? jak tam można siedzieć pół lub cały dzień na kafeterii ( by the way portalu mądrych kobiet hahahaah) i pie**olić od rzeczy. skąd ten slang, te przekręcanie i ucinanie wyrazów, seplenienie się? jak można tak marnować czas na takie bzdury? jesteście uzależnieni od internetu i kafeterii widać, no i nic nie robicie tylko tak tutaj siedzicie i nawijacie? no nie wierzę, przecież to jest chore, nudne i głupie. wchodzę tutaj ze 2-3 razy dziennie na pół godzinki (sprawdzam w tym czasie pocztę,allegro i inne d**erele) i ciągle widzę te same osoby, jakieś debilne tematy. nie kumam w ogóle tego co tutaj robicie, jakaś frela,adwo,eru,ladaco,kamecha i inne ch*je muje (bez obrazy, nie mówię tego personalnie, bo was nie znam jedynie czasem spojrzę na te wasze bzdury i brednie, które wypisujecie, chodzi mi o nazwy nicków), kto to do ch*ja jest, bo nie nadążam za wami? wy jesteście dorosłymi poważnymi ludźmi? oj chyba nie, a w realu to wy też się tak zachowujecie i pie**olicie takie kocoboły czy może czy może jesteście normalni i poukładani, a tu się wyżywacie, tu wam odpie**ala?

Jeśli chodzi o wierszyki Miłosza, to ten jest moim faworytem :D 16:57 [zgłoś do usunięcia] Milosz z Maszewa jĘKŁEM I SPOCZOŁEM NA TWARDEJ POSADCE CHŁÓD BIŁ NIE SAMOWITY. kIDY POWSTAŁEM BYŁ RANEK POMYŚLAŁEM WTEDY JAK TRUDNO POWSAĆ KIEDY CIAŁO BOLI.

Dobre ,dobre. a to nowy temat topiku "Moj facet chce abym sie przebrala za...prosiaka. I mamy sie tak kochac" ,mam nadzieję ze to żart ale uśmiałam się bo od razu wyobraziłam sobie tego prosiaka:)

Gość kamelia kłamczucha wredna
Kamelia, ty pastorze sekciarski przecież ty niedawno oskarżałaś janine pokutnice że jest dostojnym panem i licencją, teraz już jest karolem? Kpisz sobie z ludźmi i zamęt siejesz? Nic dziwnego że jest o tobie na redakcyjnym topik ze skargą.

Masz fioła na punkcie janiny pokutnicy? Nienawidziłaś owcy i zablokowałaś za nic a teraz dobierasz się do janiny? Uwaga - Kamelia to pastor! To kłamczucha która nie kocha Jezusa!

o już się zaczęło:D:D:D:D, widzicie...nawet uśmiechnąć się nie można bo zaczynają ujadać ...brrrr :D

Ujadać to ty zaczęłaś, bo znowu oczerniasz użytkowników, którzy nic ci nie zrobili. Przyczepianie się do Pokutnicy to jej staly numer. A teraz przeszkadza jej Karolek.

Gość rzeczywiście sama zaczęła
Taka osoba tylko zniechęca do wiary.

Ludzie przestańcie chociaż na chwilę na tym topiku sobie odpuścić żale ,po to go założyłam żeby może ktoś się usmiechnął ,poprawił sobie humor.Widzę że pomarańczo tak najeżdżasz na Kamelię a ja choć katoliczka(niepraktykująca) wolę ją tysiąc razy od Janki!!!!!!!!!! Ma dystans do siebie jest normalnym człowiekiem a nie obrażona Panią Janią .Więc jak pomarańczo masz coś do powiedzenia Kamelii to prosze idź na konkretny topik.Tylko poczytaj najpierw Jankę i niech ci klapki z oczu spadną .

Muszę to napisać choć nie chciałam .Janka zaszła mi tak za skórę zresztą nie tylko mnie że dla mnie jej wywody są puste i głupie.I to ona niszczy każdego kto jej przeszkadza .Nawet uśmiechnąc się nie potrafi żenada.KONIEC

Ale to Kamelia napisała, że Janina to karolek od kasztanów? Widać jej złą wolę, bo Karolka znamy wszyscy i wiemy kim jest. Z tego co widzę to Wy załazicie każdemu za skórę, Ty i Twoja sławna koleżanka werbująca.

Gość klejnotka jesteś beznadziejnie
tępa. temat Karola gulca to poetycka opowieść, ale jesteś za tępa aby to pojąć. I jeszcze śmiesz komuś wkręcać, że nie ma poczucia humoru:o Co za tępak:(

I nie pójdę na topik Kamelii, bo nie życzę sobie, by mnie werbowano do sekty, jasno się wyrazilam???Wiem kim jest Kamelia i nie wzbudza Ona zaufania.

Ale czy kogut ma tak wiele rozumu? Dziobie ziarna, ale czy rozumie, że stanie się surowcem na kotlet dla kamelii? Gdyby miał więcej rozumu, udziobalby mocno osobę, która rzuca mu pożywienie, albowiem ta osoba czyni to, by go utuczyć ---------------a zgadnijcie czyje to są rozważania ;)) ;));)) podpowiem wam - zaczyna sie na J :)

A Jania kiedys miała w stopce, że nie lubi kotów i ludzi im pomagających. Uwierzysz durnoto, że po dyskusjii usunęła ten wpis? BO myśli. W przeciwieństwie do ciebie:o

Karola Gulca czyta cała kafeteria, ty jedna nie pojmujesz co jest grane boś za tępa:o

Co zrobic zeby mi sie cycki nie trzesły? 22:10 cycataa..... obojetnie czy ide biegam zawsze !! masakra dlugo myslalam i nic.. pomocy ---------------------------------no coments :):):)

Nie życzę sobie wyzywania mnie od DURNOT !!! A może więcej odwagi i wpis pod czarnym nikiem co ?????? Ale nie lepiej na pomarańczowo ,boimy się nie.:) Janka mysli to fakt . O trzech rzeczach w życiu 1.POŁÓG,POŁÓG 2.LEŻENIE NA KANAPIE 3.I O UKOCHANYM KSIĘDZU. 4.O CHOMIKACH NIE O DZIECIACH !!!!!!!!!!!!! Resztę mózgu nie wykorzystana. tYLE

Przepraszam ale ja nie znałam topiku Karola Gulca,bo nie siedzę tu 24 godz na dobę i nie jestem aż tak obeznana z tym kto jest kto ,oprócz niektórych osób.Dzięki mojemu topikowi dowiedziałam się i fajnie .Tylko czy trzeba zaraz kogoś bluzgać????

Jak nie znacie topiku Karolka to po jaką cholerę piszecie, że to jest ta wasza Janina??? Po to tylko by nakłamać??? I to mają być katolicy????

Gość ehh...
temat zaczynał się fajnie, nawet starałam się coś znaleźć, żeby tu wpisać, ale jak zaczynają się kłótnie, to ja podziękuję... Miłej nocy :)

ja też nie sidzę tu 24. Ale nie naśmiewając się dajesz dowód ignorancji wobec Autora i jego czytelników. Przepraszam za ton. Ja kocham Karola:)

No i proszę co narobiłaś idiotyczna pomarańczo??????????????????? Janka miała tyle ników że wszystkiego można się po niej spodziewać . Współczuje podejscia do życia zgryźliwośc ,złość dokopywanie gratuluję to wasze życie :D

No dobrze ja przeczytam ten topik w wolnej chwli ,ale na pierwszy rzut oka że tak powiem ,rozmowa z ludzikami kasztanowymi jest dla mnie właśnie fajna i śmieszna . Ten topik nie jest po to by się z kogos nasmiewac tylko przytaczać wesołe śmieszne wpisy czy wy to rozumiecie chyba nie :(