Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczycielka w technikum

Matka chciala mi odmowic bycia w trojce klasowej!!!

Polecane posty

Jestem wychowawczynia ostatniej klasy technikum, przez cale trzy lata mowilam kto ma byc w trojce klasowej i nikt mi nie odmowil a teraz matka jednego z uczniow powiedziala mi ze nie interesuja ja tego typu funkcje ale i tak powiedzialam ze mowy nie ma i w tej trojce klasowej bedzie. Nie rozumiem czego sie boi?

Gość kicia8599
dlaczego ją zmuszasz? :/

Gość fajna prowokacja
Moja mama tez odmowila ;) Chociaz fakt, faktem, potem mialam przerabane u wychowawczyni. Z piatkowej uczennicy z polskiego stalam sie miernota nagle, tuz po tym...

Gość uczennica 3 kl LO
a co T sobie myślisz, że możesz komuś narzucać swoje decyzje?????? Robisz to co moja wychowawczyni Może kobieta nie ma czasu , może pracuje do późna? a może poprostu nie chce? Nie rozumiesz?

No bo zalezy mi zeby rodzice nie uciekali od swoich obowiązków względem dzieci, powiedziałam tej matce przy wszystkich rodzicach że mowy nie ma i że jej napewno na to nie pozwole. A ona na mnie popatrzyła, ja powiedziałam jej że jeśli jej syn nie pójdzie na studniówke to będzie miał kiepską ocene ze sprawowania.

Tylko że matki wszystkich uczniów były w tej trójce klasowej a ta matka cały czas nie była to najważsza pora na nią. Jej synek też nie brał udziałów w żadnych imprezach, zabawach, wycieczkach i uważam że on ma to po niej. Powiedziałam jej to.

Gość kicia8599
normalna to ty nie jesteś :/ też bym odmówiła na jej miejscu żadna idiotka nie rządziłaby mną

nie masz prawa KAZAC komus byc w trojce klasowej skoro tego nie chce!!! tez bym w zyciu nie chciala po co sobie komlikowac zycie i dodatkowo przysparzac obowiazkow i zawracac glowe pierdolonymi skladkami ??? kbieto co ty sie dzieisz boze

Gość uuu kolezanko
po czyms takim to ja juz bym byla po rozmowie z kuratorium na temat takiej pani nauczycielki....

Gość uczennica 3 kl LO
no tak, a może chłopaka jest nie stać na studniówkę?? Może to jakiś koszt dla nich za duży? Pewnie masz swoich przydupasów , to wybierz właśnie ich? Nie rozumiem takiego zachowania nauczycieli. Po za tym piszesz , że tylko ta matka nie była w trójce. Jesli technikum ma 4 lata to nie sądzę , że by było tylko 12 rodziców, bo jest ich więcej.

'' jej że jeśli jej syn nie pójdzie na studniówke to będzie miał kiepską ocene ze sprawowania. '' -jestes szurnieta jaki z ciebie pedagog kobieto ??? boze. po kursie chyba jestes a nie po studiach z magistrem.

'' ej synek też nie brał udziałów w żadnych imprezach, zabawach, wycieczkach i uważam że on ma to po niej. Powiedziałam jej to'' - i co w tym dziwnego ???? tez nigdy nie jezdzilam na zadne wycieczki i nie chodzilam na ogniska. bo po co ? szkoda kasy to po 1 a po 2 co w tym fajnego jechanie z klasa do kina i mc donalda ? zal

Gość Matka ucznia z 4 klasy
Szanowna Pani Wychowawczyni, uprzejmie proszę nie pierdolic takich farmazonów na mój temat na internetowym forum publicznym, tzw. Kafeterii oraz zwolnienia mnie, tzn żadam zwonieia mnie, albo raczej sama się zwalnam bez Twoje zgody z pełnienia funkcji matki w trójce klasowej gdyż mam już serdecznie dosyć ogladania Pani prostackiej gęby na zebraniach trójki klasowej i słuchania bredni wygłaszanych przez Pani krzywa japę.

Do widzenia Pani Wychowawczyni na zakończeniu roku szkolnego

Czasem tak strasze swoich uczniów, to i rodziców moge. Chłopak? ten chłopak wogóle nie brał udziału w żadnych szkolnych dyskotekach, wycieczkach, w klasie jest słabo lubiany bo po prostu nie integruje się z nią. A matka? matka odpowie mi tylko że jej syn ma taki charakter, jest więcej rodziców ale zależy mi na tym by ta pani w końcu zainteresowała się tym co się dzieje w szkole.

Mówiłam, odpierdolić się!!! Nie rozumie po polsku???!!!

Gość dfdfgdgdg
kretynka z ciebie nauczycielko. to ze matka nie jest w trojce nie znaczy ze sie nie interesuje. jesli mi by ktos cos takiego kazał nie dosc ze bym stanowczo odmowila, potem bym sie udala do pani dyrektos na rozmowe a potem pismo do prokuratora. co ty myslisz ze jestes panem i władca? chyba ci sie cos pomylilo. heheh smieszna jestes.

Gość nickonicko2010
do trójki mają należeć te osoby które chcą,socjalizm sie skończył:)Nie możesz nikogo zmuszać ... http://skocz.pl/sklepnokaut

a co kogo obchodzi co sie dzieje w szkole ????? wazne ze dziecko przechodzi z klasy do klasy, uczy sie, chce zdac mature. reszta rodzicow nie interesuje. szkoda czasu i nerwow na interesowanie sie tym ''co sie dzieje w szkole'' pff

Właśnie? jakby się interesowała to jej syn brałby czynny udział w życiu klasowy i szkolnym a on jak jest tylko jakaś wycieczka to nie idzie do szkoły. Matka jest na tyle bezczelna że powiedziała mi że on i tak w tej klasie nie ma z kim za bardzo rozmawiać a zależy jej tylko by chłopak zdał mature i egzamin zawodowy. Wkurzyłam się, czy wy wiecie że ona czasem na zebranie nie przyszła:O, przychodziła do mnie na przerwie albo wtedy kiedy miałam lekcje. Raz jej nie przyjełam, powiedziałam jej że teraz mam przerwe a później lekcje bo mnie to wkurzało.

Moja wychowawczyni tez z podobnych powodow kazala mojej mamie byc w trojce klasowej.... jeszcze byla inna matka, matka mojego kolegi ktora prosila zeby nie ale ta glupia baba nie sluchala jej.

Gość może to prowo ale nauczycielki
naprawde są tak głupie. Ja też w ten sposób byłam w ostatniej klasie u syna w trójce klasowej i nie miałam prawa nawet odmówić.

''bulbas Moja wychowawczyni tez z podobnych powodow kazala mojej mamie byc w trojce klasowej.... jeszcze byla inna matka, matka mojego kolegi ktora prosila zeby nie ale ta glupia baba nie sluchala jej. '' -gdyby mi jakas nauczycielka kazala, to bym to olala i tyle. nie przychodzilabym na zadne zebrania trojek itd. niech zrozumie ze swiat nie kreci sie tylko kolo trojek klasowych ze sa wazneijsze sprawy jak praca i zarabianie na dom.

Gość ale denna prowokacja

Gość zapytajnikP2
jesbnieta ale wszystkie nauczycielki maja pierdolca ,wiec mnie nie zdzwi ja nie bylam na polowinkach ani na studniowce nie zaluje kompletnie isc i wydac kupe kasy na imprezie na ktorej zle sie bede czula o nie dziekuje bardzo