Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość być poraz pierwszy mamąą

Czy tak powinny wyglądać kupki noworodka ???

Polecane posty

Mój 3tyg. synek robi dużo kupek dziennie, bo aż 6, 7 Nie wiem czy nie za dużo? Karmię go tylko piersią, a kupki mają kolor żółty, są luźne i z takimi drobinkami. Przepraszam za szczegółowy opis, ale zastanawia mnie czy to prawidłowe wypróżnianie się noworodka? Dodam, że te kupki tak troszkę się jakby kleją, ciągną, że są w nich takie nitki ciągnące. Kurde :o nie wiem jak to opisać. Sorki

Gość Janya
:) Skoro karmisz tylko piersią to wszystko prawidłowo i częśtotliwośc i kolor, kupki zielone są nieprawidłowe... Nie przychodzi do Ciebie położna środowiskowa która by Ci to wyjasnila?

zielone były jednego dnia... ale minęły

Gość johnsonn
Mój synek robi identyczne, ale czasami są zielone. Bywają żółte i bywają zielone. Może to zależy od tego co zjem?????

Gość elo eloo elooo
nie jestem jeszcze mamą, ale opis tej kupki jest co najmniej niepokojący!

Gość ajania
Wszystko jest ok. z kupkami Twojego dziecka zarówno jeśli chodzi o wygląd jak i częstotliwość wypróżnień.Tak to wygląda jeśli dziecko karmione jest piersią.Zmienia się to w momencie kiedy przechodzi się na mleko modyfikowane-wtedy dzidzia robi najczęściej jedną kupkę dziennie i jest ona gęściejsza.

Gość Mama Piotrusia
Tak!! to prawidłowe kupki, przypominaja troszke jajecznice prawda ??:D:D przy karmieniu wyłącznie poersią tak wlasnie maja wygladac, dopiero zmienia sie kiedy zaczniesz dokarmiac dzidziusia

Dlaczego kupy zielone są nieprawidłowe? Mój syn robi różne, czasem bywają też zielone... Dodam, że przybiera na wadze normalnie.

Gość coooooooo c
nałyka sie powietrza na spacerku??? CO TO ZA BZDURA >???

Gość po co?
no i ok jest

Twoje dziecko robi prawidłowe kupy. Jak zdarzają się zielone to nie jest żaden powód do niepokoju:o Weźcie nie przesadzajcie z tym, że zielone kupy świadczą o czymś złym :o Jak tylko dziecko nie płacze i brzuch go nie boli to wszystko jest dobrze. Moje dziecko też czasami zrobiło zieloną i nie panikowałam :o Bez przesady.