Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka1111111

wieczór z moim facetem

Polecane posty

Gość malinka1111111

mieszkamy ze soba 4 miesiace....a nasz wieczor wyglada tak ja przed kompem on przed kompem..potem on czyta ksiazka a ja ide spac i tak codziennie brakuje mi tego zeby polezec i pogadac..boje soie ze on kogos ma chociaz jakos nie wydaje mi sie to mozliwe wspolzyjemy w sumie prawie codziennie ale rozmowa i spedzanie wspolnego czasu szwankuje...poradzicie coś

Gość malinka1111111
nie chodzi o to..tylko ze my spedzamy czas tak naprawde wspolnie chyba tylko w lozku i gadamy rano i tyle ..czy to normalne?

Gość malinka1111111
4miesiace mieszkamy jestemy razem prawie rok

My z moim zawsze mamy co robić: gramy w karty, jeździmy na rolkach (ja jadę, on za mną biegnie, albo jedzie na rowerze:P), czytamy razem książki na głos, jeśli nam się chce, układamy puzzle, gotujemy, malujemy pokój, biegamy, ostatnio z braku pędzli malowaliśmy obrazy stopami z wykorzystaniem farb - świetna zabawa i dużo frajdy. Zawsze jest co robić. A najpiękniej uczynić zwykłe rzeczy niezwykłymi właśnie przez to, że robi się je razem.

Gość Artefakt_Diabła a Ty co
znowu naskakujesz na dziewczyne w normalnych zwiazkach ludzie spedzjaja mase czasu razme glwonie wieczory przytulaja sie ogladaja cos wychodza rozmawiaja owszem sami soba tez sie zajmuja jednak w przewazajacej czesci powinni cos wpsolnie robic inaczej swiadczy to o braku wiezi i o stawianiu murow w ralacjach nieumiejetnosci tworzenia bliskosci dziewczyna ma jak ajbardziej prawidlowy obraz z wiakzu i nie wazne czy bylaby z facetem rok 5 lat czy 20scia

Gość oolka233
wychodzi na to, ze laczy was tylko seks i wspolna chata...