Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violusss

mam dzisiaj doła :(

Polecane posty

Gość ja ci dam
tez mam

Gość sosssieeeeee
przytul se swojego tate podczas kąpieli

Gość violusss
ehh szczerze mowiac to wolalabym zeby to moj chlopak mnie przyulil, a on ma mnie gdzieś a ja się dołuje;( jestesmy razem od dwoch lat, ale od pewnego czasu czuje ze on ma mnie gdzies.

Gość Gorylek mamboo
kICIA kicia ja Cie moge przytulic:)

Gość lubisz seks grupowy
sosssssss

Gość brakuje pauki do nabicia
stad doły :o :D

Gość violusss
zmienil się, stał się oschły wobec mnie. mam chlopaka, a czuje sie jakbym byla sama.

no :( wolałabym w realu żeby ktoś mnie przytulił a sama tu leżę buuuuuuuuuuuuuuuuuuu ciemno, cicho.... tylko ulewę za oknem słychać

Gość buuuuuuu ja tez mam zly dzien
okropnie zły dzień nie martwmy sie jutro bedzioe nowy, moze lepszy

Gość patisskaa
hehe skad ja to znam,też mam dzisiaj strasznego dola...

Gość violusss
wątpie przedtem było wszystko ok , a od jakiegos czasu stal się nie do zniesienia. Nie jest dla mnie mily, tylko raczej wredny mam wrazenie, ze działam mu na nerwy:( najgorsze jest to , ze nie mam zadnej przyjaciolki zeby pogadac:( tylko tak na kafe siedze

violusss może potrzebuje kilku dni dla siebie żeby odpocząć od wszystkiego i wszystkich ;) przejdzie mu :)

Gość patisskaa
o to widze ze jestesmy w podobnej sytuacji ale w moim przypadku to jeszce nie moj chlopak.ludzie maja rozne dni czasem dobre czasem zle i trzeba to jakos przyjac do swiadomosci,no chyba ze to trwa jakis dluzszy czas

Gość Kangur z bagien
Ja jestem z dolnośląskiego, a konkretniej Kicia gdzie mieszkasz?

Gość violusss
próbowalam rozmawiac, ale nic tego nie wyszlo to juz trwa od jakiegos czasu, ale z dnia na dzien jest coraz gorzej chodzi o to, ze on nie ma pracy , ale to nie jest powod zeby sie na mnie wyladowywac, pocieszam go ze napewno cos znajdzie a on zachowuje sie oschle do mnie.

Gość patisskaa
powiedz mu zeby sie do Ciebie odezwal jak zmieni swoje zachowanie,a do tego czasu poprostu dacie sobie czas, niech emocje opadna.

Gość violusss
tylko, ze my juz ze soba mieszkamy wiec nie moge powiedziedziec ze ma sie wynosic,a jak zmieni swoje zachowanie to ma wrocic tak sie zlozylo ze zamieszkalismy, bo atmosfera w jego domu była nie do zniesienia. przez wakacje było wszystko ok, a jak poszedl do domu rodzicow i wrocil to sie zmienił, pewnie mu coś nagadali :(

Gość patisskaa
to bylo tak odrazu,kurcze to nie za wesolo.musicie razem przez to przejsc niestety w zwiazkach sa dni dobre i zle wazne zeby dac sobie z tym rade.trzymam za was kciuki..!!!!!

dołączam się !!!!!!! dziś zaczęłam od małego pożaru... palił mi się kontakt w łazience z podłączoną suszarką... stłumiłam, wylali mnie dziś z pracy... :( na razie nie wyję, na koniec stłukłam dzbanek spadł na miseczkę psa nikomu nic się nie stało. A jeśli o mojego faceta chodzi... to coś jak twój nic mu sie nie podoba co robię, za rzadko bywam u niego ... co 3 dzien, za głośno zamykam drzwi, no tak gotuję ... ale mogłabym garnek stawiać na innym palniku, za głośno rozmawiam przez tel. robię zakupy do jego domu ale ciagle wołam na to kasę, chmmm może powinnam mu stawiać, ciągle jestem w pracy a nic nie zarabiam... no to to już mam z głowy :P

Gość violusiaa
eh ide spać. bo jutro musze wstac. Dobranoc i dziekuje za mile slowa. jutro zajrze

Gość Kangur z bagien
Kicia (=^;^=) Mieszkasz w którymś z tych miast? Niemcza, Dzierżoniów, Pieszyce, Ząbkowice, Dzierżoniów, Bielawa, Wałbrzych, Jodłownik? Daj znać czy trafiłem w któreś?