Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doktórka nałók medycznyh

Siódma rano a ja już mam dzień zepsuty przez onet

Polecane posty

Gość doktórka nałók medycznyh

http://biznes.onet.pl/czy-da-sie-przezyc-za-place-minimalna,18563,3698795,1,news-detal Szlag mnie zaraz trafi a jest dopiero 7 rano[zły] narobili se dziecków a teraz od państwa by się chciało ciągnąć jak najwięcej kasy:o szlag mnie trafia na te wielodzietne rodziny widzą, że nie ma co do garnka włożyć a dalej się pierdolą:o i to za moje podatki!

Gość tylko ze ....
te dzieci kiedys będą zapieprzały na twoją emeryturkę :O a do tego powiem ci że on ma 980 i 500 rodzinnego jesli ona dostanie pracę za 980 to juz opieka im nawet grosza nie da :O bo przekroczą magiczne 350 zł minimum socjalnego:O

Gość zgadzam sie z autorka
a ty czytaj uwaznie, facet ma 2000 z czego pol pod stolem. Do tego rodzinne i oszczednosc na czynszu plus rachunki placone przez pomoc spoleczna wychodzi im ponad 3000 na miesiac. Ile ten facet placi podatkow a ile do nich panstwo doklada?? A z dzieci bedzie ZERO pozytku - dziewczynki wezma wzor z mamusi i szybciutko rozloza nogi pierwszemu lepszemu nieudacznikowi, urodza mu 5 dzieci i beda wyciagac lapy do wszystkich dookola.