Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -marisa-

odstawienie diane35 a ciaza!!

Polecane posty

Gość -marisa-

witajcie drogie kolezanki forumowiczki. Mam do Was pytanie. od 2 tyg,po rocznej przerwie zaczelam brac diane35. Kiedys badania wykazaly u mnie za duza ilosc testosteronu stad te leki. Twraz wrocilam do nich od 2 tyg-ale baredzo pragne miec dzidziusia..to przemyslana od dawna decyzja a odwlekana byla bo zawsze bylo ze tak powiem cos jeszcze do zrobienia..a to studia..a to dom..a to praca... jest tu wiele juz doswiadoczonych w tym zakresie Pan. prosze o Wasza rade. czy uwazacie ze moge odstawic tabl (w polowie ich brania) ,zaczac lykac kwas foliowy i starac sie o malenstwo????? dodam ze czuje iz moje zycie jest puste bez tego Aniolka... czuje sie jakbym byla gporsza od inych kobiet ktore sa juz mamami..zwlaszca ze juz ktorys raz z kolei uslyszlaam od przyjaciolki-szcesliwej mamy 4 szkrabów-3 dziewczynek i chlopca-z czego dwoje to bliznieta-chlopiec i dziewczynka- (ze ona juz nie wierzy ze ja bede kiedys matka( bo kilka razy ,jakis czas temu kupowalam test ciazowy bo myslalam ze dzidzius w drodze)i ze ona to wie ze ja nawet za 10 lat nie bede mama:(((((

a) nie odstawiaj w połowie - bo zrobisz tylko szok organizmowi b) po tabletkach odczekaj 3 miesiące (chyba, że chcesz mieć ciążę mnogą która często się trafia po odstawieniu tabletek bo jajniki zaczynają pracować jak oszalałe). Poza tym jeśli masz problemy hormonalne to najpierw powinnaś iść do lekarza i poradzić się go co w takiej sytuacji zrobić. Często kobiety które mają wysoki testosteron nie mogą zajść w ciążę, ale wszystko jest do ustabilizowania :)

Gość -marisa-
dziekuje za odpowiedz.chyab tak wlasnie zrobie.skoncze to opakowanie ,co do kwasu foliowego wezme juz dzis pierwsza tabletke bo im wczesniej tym lepiej.a czy ty tez mialas moze podobne problemy??mam na mysli ten testosteron albo jakies zawirowania hormonalne?

ja jeszcze nie planuję ciąży :) testosteron nie wiem bo właśnie nie badałam jeszcze ale sobie chyba zrobię, a cały czas byłam pewna, że nie coś z moimi hormonami. Nieregularne cykle od 26 dni po nawet 60, bardzo bolesne krwawienia i długie, uciążliwe NPM jakieś 2 tyg lub wcześniej przed @, i zrobiłam sobie badanie na poziom estradiolu i co najdziwniejsze wyszedł w porządku. Więc może coś z tym testosteronem było nie tak.

Gość -marisa-
to trzymam kciuki zeby testosteron wyszedl Ci ok:)