Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rutunku.help.

Zapalenie dziąseł! pomocy!

Polecane posty

Gość rutunku.help.

Strasznie mnie bolą dziąsła, są zaczerwienione, jakieś opuchnięte. nie umiem jeść i czuję straszny dyskomfort. dodam, ze jednocześnie zachorowałam na angine (naloty ropne w gardle) , czy to od tego? aha, no i biorę tabletki antykoncepcyjnie, gdzieś czytałam , że to może być od tego. co o tym myślicie? czy powinnam udać się do dentysty?

Gość idź do APTEKI
i poroś o sachol /zel/ posmaruj - nie dobre ale baaaardzoooo skuteczne i nie pij ani nie jedz po tym:)

Gość rutunku.help.
płuczę czymś na podobieństwo szałwi, kupiłam już sobie.. aphtin. ale nie widzę poprawy.

kup sobie płyn do płukania Dentosept 50ml około 6 złoty ,mój mąż płukał tym dziąsła teraz córa musi płukać bo ma jakiś stan zapalny na dziąsłach i super pomaga

Gość midulllllek
tez mialam, tez po chorobie. kilka dni temu zeszlo - pij szalwie i jesli ci sie tam ropa zebrala to szczotkuj dziasla (delikatnie) polkolistymi ruchami z gory w dol. mi zeszlo po tygodniu ;)

Gość rutunku.help.
no dokładnie, zęby też mnie bolą :O dzięki za rady. Ciągle mam jakieś schizy, że zaraz mi zęby zaczną wypadać

Gość rutunku.help.
midulllllek-> jakbym szczotkowała te dziąsła to bym się chyba przekręciła, tak mnie to boli. :p

Gość assassasAS
pol szklanki wody 2 lyzki soli., i plukac