Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedoskonała.

jakie macie wady ? co wam sie w sobie nie podoba?

Polecane posty

moje wady : mam cienkie wlosy i jest ich malo, wada zgryzu, duze sutki , krzywe palce od szczelania kosciami :P u rak i u nog, duzy tylek, rozstepy, cellulit, male stopki przez ktore nie moge zadnych butow kupic i duze wargi sromowe. pewnie jeszcze cos jest ale teraz narazie nie wiem co jeszcze, ale wiecie co?! przez zadna z tych wymienionych rzeczy nie mam kompleksow ! :)

ewelinka a co ty masz do swoich wlosow i oczu? wszystko jest wporzadku :) ja mam wiele wad ktore mniej wiecej wymienilam a jednak na brak powodzenia nie narzekam wrecz przeciwnie przez co nie przejmuje sie tymi wszystkimi niedoskonalosciami :D

Gość pisdolencja
jak sram to mi odbyt wypełza

chciałabym miec proste włosy :D mam nijakie, ani nie krecone ani nie proste :) a oczy... mam wade wzroku :) chcialabym widziec tak jak 2 lata temu :D idealny wzrok.. :P

Gość oj dużo tego
zęby,włosy,oczy,skóra,brzuch,cycki,tyłek,brwi,usta,nos,policzki,uszy.... A WIECIE CO JEST W TYM NAJŚMIESZNIEJSZEGO? nie mogę odpędzić od siebie chłopaków :O nie wiem co oni we mnie widzą

Gość ckominka
Krzywe zęby, nogi też, pryszcze, gdy się denerwuje to się jąkam i seplenię... hmm no to są takie najważniejsze

ciekawe podejście do własnych wad, wymieniając je na forum ;p niedoskonała chyba nie masz przez to kompleksów ??