Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale bylam glupia, taki facet

dlaczego faceci to takie dupki?

Polecane posty

bo wiecie, no nie?, przystawial sie do mnie taki facet jeden, okazalo sie ze pracujemy kurcze w jednej firmie, no nie? no ale wiecie, bo on zawsze Pandą do pracy przyjezdzal, no to wiecie, no nie? pogonilam go, no bo poco mi biedak? no wiecie? nie to ze ja jestem kurcze jakas materialistka, albo cos, ale no wiecie? zwiazek musi miec tez i jakies materialne podstawy, no nie?, no bo ja z facetem uprawiam sex a on mnie utrzymuje, no nie? no a taki co Pandą jezdzi to z czego mnie utrzyma, no nie? w zwizku musi byc zaangarzowanie obustronne, no nie? a nie ze tylko ja sie bede angarzowac a on nie, no nie? no to pogonilam biedaka, powiedzialam mu w prost, ze ja nie jestem jakas latwa kurewka i nie umawiam sie z goscmi w Pandach, i wiecie co? on teraz do pracy przyjezdza wielka luksusowa terenowka:(, a dzis kolezanka z pracy powiedziala mi co to za gosc i ona mi powiedziala za on jest kims waznym w firmie, i ze kupe kasy zarabia, i ze ma jeszcze Porsze, a Panda to jezdzi na codzien bo po miescie wygodniej takim malym :O, kurde ale ze mnie idiotka :O, myslicie ze jak mu zaproponuje lodzika to bede miala u niego jeszcze jakies szanse? kurde dupek jeden, jak by nie jezdzil ta Panda to nie miala bym teraz problemu :O

" no wiecie ? , no nie ? bo wiecie nie ? " SORKI ALE CHYBA NIE WIEMY czy mogłabys używać innych słów ;)

ale ze jakich slow? no jak mozesz nie wiedziec? ty jakas niepelnosprawna umyslowo jestes? no wiesz? nie wiedziec, tez cos

ale kurcze, wiecie, bo jak mu zaproponuje lodzika teraz, to myslicie ze bedzie moj ten facet? myslicie ze daruje mi to ze mu wytknelam ze jezdzi Panda? bo wiecie, on mi sie bardzo podoba i bardzo mi zalezy na nim

Gość no nie no co
no nie no co no nie no co nie no on nie co nie no on nie co no bo po nie co .... pobelkotasz ze mna? lykasz? anal wchodzi w gre? mam ale fure! a jaki dyszel!

Gość Cougargirl21
a na lekcjach ortografii sie raczej nie uważało prawda? zaangarzowac? O LUDZIE i ty w firmie pracujesz? jako sprzątaczka chyba :P

Gość Duchaj
Dawno tak tępej baby nie czytałem :-o Kolejna pusta emocjonalnie materialistka która myśli że przez łóżko wszystko zdobędzie.

Gość Ewaldi
w tej firmie pracujesz jako klozetowa, no nie ? :)

Gość eqeqeq
to jest jedna i ta sama osoba. tutaj pisze "no nie wiecie" wcześniej "dziwnie" a zazwyczaj pieprzy o bachledzie i colinie . poszukajcie jej starych wątków. a juz cie dawno nie było.

Gość Beatkoman
jesteś taki pustak, że żal ciebie wmurować.

Gość skdjerufvgnfgjm
głupek jakiś skoro podrywa! wielu facetów uciekac musi od pordywu!

Jak młode niedoświadczone pelikany, tak łykacie moje prowokacje 👄

Gość barabarabab
przeciez no wiecie to prowo, nie trudno sie zorientowac.

eqeqeq to jest jedna i ta sama osoba. tutaj pisze "no nie wiecie" wcześniej "dziwnie" a zazwyczaj pieprzy o bachledzie i colinie . poszukajcie jej starych wątków. a juz cie dawno nie było. WYPRASZAM SOBIE! Ja nie piszę o bachledzie i koliniemakrejli. :D ale jaja