Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mordeczkamalutka

moja siostra desperacko chce miec dziecko

Polecane posty

Gość mordeczkamalutka

jak wyzej ...chce miec je bardzo desperacko a nie ma ani grosza przy duszy, po uszy w dlugach tak ze jak oboje z chlopakiem dostana wyplaty to jak wszystko zaplaca to nie zostaje im sie nic i znow pozyczaja,ona chce sie leczyc na bezplodnosc i mowi ze nawet pojdzie do wyra z kims innym zeby zajsc w ciaze, probuje jej wytlumaczyc ze jesli chce byc matka to musi byc odpowiedzialna i przemyslec wszystko bo co ona temu dziecku da??sama mam coreczke 16 miesiecy i wiem jak jest ciezko a wszystko kosztuje ale ona mi powiedziala ze ma to w dupie bo ona chce miec dziecko i tyle!!!niewiem co zrobic ale chyba nieporusze z nia takiego tematu....

Gość mordeczkamalutka
widze ze nikt nie chce pogadac...szkoda

wiesz skoro pracują obydwoje to może im sie uda. Dziecko w utrzymaniu jest drogie ale chwile z nim są bez cenne. może jej mąż ma w planach zmiane pracy na lepszą. Moze liczy ze jej pomożesz i bedzie mogła skorzystać z rzeczy twojego dziecka. Do konca nie wiesz co ona mysli. Nie wybijaj jej z głowy posiadania dziecka bo bedzie na ciebie ze to ty ja podpusciłas z rezygnacji z marzeń...

Gość mordeczkamalutka
obie mieszkamy za granica tylko mi sie powodzi dobrze mam meza corke i staramy sie o drugi ona zostawila faceta po 9 latach i zostawila mu wszystko i zostala z jedna walizka, byla z paroma kolesiami chwile i teraz jest w zwiazku od roku ona nic nie ma oprocz dlugow a jej facet to len smierdzacy i niestarcza im do konca miesiaca....juz niewiem co mam robic , mowie jej ze ma poczekac rok niech wyjdzie z dlugow ale jak przyjdzie dziecko y zostana z jedna pensja i jak wyzyja? my chcemy dla naszych dzieci jak najlepiej, ladne zabawki, dobra szkola ale na to trzeba odkladac sama milosc niewystarczy.....

Gość mordeczkamalutka
up up up

Gość poligamiaaaaaaaa
ale czekaj ty chesz ardy , czy opinii?

Gość mordeczkamalutka
moze byc opinia moze byc rada cokolwiek

Gość mordeczkamalutka
bo dzwoni do mnie i placze ze nie ma od trzech dni masla wdomu i takie tam ze bank do niej znow dzwonil bo zalega z oplatami a jak jej mowie to co ty zrobisz jak bedzie dziecko i bedzie jedna pensja to ona ze ma to w dupie bo ona chce dziecko i tyle.

Gość poligamiaaaaaaaa
ok , po pierwsze jeżeli ona ma 'jazde' na dzieciaka to ty nawet żebys gadała przez następne 5 godzin to dla niej to nie bedzie miało znaczenia. Po drugie powiedz jej siostra zajęta jestem, jezli jestes glodna to zapraszam na oobiad , masla ci nei pożycze bo sama nie mam w nadmiarze . ROZUMIESZ O CO MI CHODZI -o to zeby wreszcie wzieła pod uwage ze zawsze będa konsekwencje. Aha ja tez mam rodzenstwo

Gość a ile ma lat ta siostra?
troche ja rozumiem.. tez nie mam warunkow ale tez bym bardzo chciala miec dziecko...

Gość mordeczkamalutka
ona ma 27 lat. ja jej nie zaprosze na obiad bo mieszkamy od siebie 250km a ja nie stac na paliwo.wiem ze nic jej nie przegadam tylko jaka ona temu malenstwu przyszlosc zafunduje........

Gość poligamiaaaaaaaa
mordeczka , ja wiem ,że ty chcesz dobrze , tylko ,że ja ci powiem szczerze ze tak na pawrde to NIE TWOJA sprawa. Ona ma 27 lat jest dorosla jej dupa jej zycie , pzrepraszam Cię za szczerość ale taka jest prawda

Gość mordeczkamalutka
wiem ze nie moja sprawa ale martwie sie i tyle.........

Gość ejbisi
Jesli mieszkacie w Wlk Bryt to slyszalam ze tam jest bardzo dobra opieka socjalna, dodatki pieniezne, darmowe mieszkania dla matek z dziecmi i jest latwiej niz w Pl. Nie wiem ile w tym prawdy, ale pewnie cos w tym jest :)

Gość poligamiiiiiaaaa
To może , pokaż jej sie od innej strony , powiedz jej ze jak juz bedzie miala to dziecko to dasz jej ubranka po swoich dzieciach i w tym zakresie oferujesz jej pomoc. Natomiast jesli chodzi o finanse itd powiedz jej ze niech znajdzie sobie jakies źrodlo i tyle . Tak na parwde nie wydaje mi sie żebyś ogla wiele zmienic , po za tym nigdy nie wiesz jak sie dalej potoczą jej losy. Może znjdzie sobie dzianego goscia? kto wie

Gość mordeczkamalutka
poprostu juz nie bede z nia gadac na ten temat ajak cos zacznie o problemach finansowych to jej powiem ze ma mi dupy nie zawracac i tyle skoro wie co robi!