Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana i wkurzona

Nie przyszedł na spotkanie, wystawił mnie

Polecane posty

Gość załamana i wkurzona

Na 18 miałam spotkanie, taka randka, poszłam w umówione miejsce w tym deszczu, czekałam jak glupia poł godziny i nie przyjechał, dzwoniłam, nie odbierał, pisałam, nie napisał... A teraz mi własnie napisał,ze nie mógł przyjsc, bo miał sprawę na miesce. A ja sie odjebałam, szykowałam sie cały dzien, a on mnie wystawił,zaraz sie pobeczę.

Gość olej, olej
OLEJ cHUJA i znajdz innegi :)

Gość barabarabab
co za idiota, mam nadzieje ze mu nie odpisalas i zerwiesz ta znajomosc bo mowie ci nie warto. raz cie wystawil bedzie to robil caly czas, wiec olej go.

Gość załamana i wkurzona
Ja wyszłam na idiotke, odstawiłam sie jak głupia, poł dnia stałam przed lustrem. Nic nie napisałam JESZCZE, ale mnie korci, by mu wszystko wygarnąc. Cały wieczór mi spieprzył. Mam dosc tego dnia

Gość Beat 124
wierzysz w to ze mial sprawe na miescie??? obczail Cie i sie nie spodobalas , kazdy ma prawo ale bez przesady mogl w sposob kulturalny siespotkc cham bity na ryj... nie odpisuj mu w razie czego i nie przejmuj bo po co ???????????

Gość załamana i wkurzona
To nie była pierwsza randka. Nienawidzę go!!!!! Jest mi tak przykro.

Gość skdjerufvgnfgjm
głupia jesteś to i z głupcami się zadajesz! durnie zadają się z reguły razem!

Gość ajajajjjj
eh olej frajera

Gość załamana i wkurzona
a Ty jeszcze bardziej durny z tymi komentarzami ok, jakos sie postaram, nie mogę wyjsc na desperatkę, a najchetniej to bym chujowi pokazała nauczkę

Gość barabarabab
napisz mu ze jest niekulturalnym chamem, ze mogl wczesniej dac znac. powiem ci autorko ze kulturalny czlowiek wczesniej by napisal ze nie moze sie spotkac, no ewentualnie napisal by ze sie spozni a on co? olal cie, ale bym mu pojechala na twoim miejscu... tacy ludzie sie nie zmienia mam, a moze mialam znajoma z ktora jak sie umowilo to tez zawsze wystawila i wczesniej nie dala znac ze nie moze sie spotkac, malo tego nawet nie przeprosila. glupia cipa

Gość załamana i wkurzona
To co mam w koncu napisac? Juz ja mu pokaze

faceci to chuje i wszyscy sa tacy sami. tylko jednego by chcieli. pewnie zaraz mi tu jakas wyskoczy ze jej jest inny i takie tam blabalabla wiec nie przejmuj sie. :D

Gość nie musisz miec wlasnych
pewnie poznalas go w necie:D

napisz mu ze powinno mu byc niezmiernie przykro ze juz nigdy nie bedzie mial okazji wystawic cie do wiatru!! i na koncu... mozesz dodac...bujaj sie czlonie :D glowa do gory... dobrze ze burak z niego wyszedl teraz a nie pozniej!!

Gość art123
odpisz mu np" nic się nie stało, mnie też nie pasowała spotkanie z Tobą- jestem w kinie i jest ok" niech babol nie myśli że Ci zależy albo jest Tobie przykro, wrzuć nib na luz i poczekaj na zemstę

Gość aha i achh
Tylko spokojnie. :D On sie zachowal jak ostatni burak, to prawda, ale ty mu nie pokazuj, że tak to przeżywasz, po co chama w dumę wbijac. Oczywiscie olej go, bo to nie jest dobry człowiek i już. Natomiast owszem, napisz, ale nic wulgarnego ani nie ze stekiem wyrzutów. Napisz cos w tym stylu "OK, rozumiem. Szkoda jednak, że nie dałeś znac wczesniej, zorganizowałabym sobie wieczór inaczej. Trzymaj sie, pa.". A potem już olej całkowicie, tzn. nie odpisuj ani nic, niech spada!

Gość sasasaasasa
Popieram poprzedników. Sama spotykałam się z chłopakiem, który mnie wystawiał. A powody miał naprawdę różne: nie wziął ze sobą telefonu (!), nie miał nic na koncie, musiał dłużej zostać w robocie, nagle wyjechał. Mówię Ci, szkoda nerwów. Olej dziada.

Zostawiłabym to tak, jak jest teraz: bez słowa wyjaśnienia skończyłabym znajomość. Niech pisze, dzwoni itd. Po prostu on by już dla mnie nie istniał. Dla Ciebie super zemsta, dla niego niezła kara. Nie wyjaśniaj niczego, przeciez wszystko jest jasne.

Gość napewno cie widzial i uciekł
ubralas sie chociaz seksownie ? po za tym pamietaj zawsze czeka sie najwyzej akademicki kwadrans !

Gość załamana i wkurzona
Jestem załamana... napisałam mu ze jest niepowazny i tyle, załuje,ze to napisałam, teraz już sama nic nie wiem. Jestem taka zła,ze wszystko się we mnie gotuję. Czekam na odzew jego. Mogłam nie pisac.

Gość aha i achh
Trudno, ale io tak w miarę dobrze. Nie przejmuj się. Ostatecznie "jesteś niepoważny" to nic wulgarnego. Tylko nie czekaj co odpisze i nie nakrecaj sie. olej to olej. Albo wyłącz telefon.

Gość załamana i wkurzona
jestem tak zła, ze najchetniej to bym sie napiła, zrobiłam z siebie idiotkę, a on ze mnie jeszcze wiekszą.i jak głupia czekam odpowiedz, ale nic nie napiszę, mam swój honor