Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomyslec

chłopak mnie.. podrywa i olewa na zmianę

Polecane posty

Gość niewiemcomyslec

Witam :) poznałam rok temu chłopaka, obydwoje się sobei bardzo spodobaliśmy, ale ja już kogoś mialam, wiec go olałam. Teraz,2 tygodnie temu ja zerwalm z tamtym chlopakiem, i postanowilam sprobowac zakrecic tamtemu w glowie.. ale on raz ze mna flirtuje, a raz jest obojetny. z tego co wiem, to lubi zdobywac dziewczyny. nigdy nie mialam problemow z chlopakami, jestem atrakcyjna, zgrabna i madra, ale z nim... nie umiem sobie poradzic. Przy nim sie teraz kreci jakas malolata, i czesto ich widze razem obejmujacych sie, ale jak z nim romzawialam, to powiedzial, ze to nic powaznego. Co robic? Nie moge podrywac, bo chlopak sam lubi zdobywac. Jesli go oleje, to boje sie, ze.. on tez mnie oleje. Jaka rada? nie wiem, czy usmiechanie sie i patrzenie na siebie cos da. Pozdrawiam, czekam na odpowiedz!

Gość Taki chłopaszek
Samo uśmiechanie się i patrzenie to za mało. Daj mu wyraźniejsze znaki ! :)

Gość Taki chłopaszek
Zacznij go dotykać, niby to przypadkowo, ale stopniowo coraz częściej. Niech poczuje magie dotyku. Jeśli też coś do Ciebie czuje to załapie o co biega. W dalszym etapie możesz mu zaproponować spotkanie sam na sam. Niby to w jakimś tam neutralnym celu. Niech poczuje magię bycia "sam na sam" ;)