Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taa niedobra pupa

Jak pooznałyście waszego obecnego partnera/partnerkę?

Polecane posty

Gość Ja ....
Standard cream.. Teksty mnie do szału doprowadzają. Tylko konkrety.

Gość Ja ....
Takiego faceta jak on nie olewają, oj nie! Ja też większość olewam, ale nie tego. Poza tym on był prawdziwy w tym i przebiegł przez ulicę pomiędzy autami, na drugą stronę do mnie... To było ładne...

Gość Ja ....
Szkarad też nie przeganiam, tylko delikatnie informuję, że jestem zajęta.. Najgorsi są cwaniacy. Tych nie cierpię...

Gość Ja ....
Wydaje mi się, że to nie na moje ego reagują na ulicy. :O Ale co ja tam wiem?

Gość loquepaso
Ja zaczepiłam dzisiaj chłopaka w sklepie w którym on pracuje. Powiedziałam, że w zasadzie to nie lubię tego przy czym on tam stoi ale że mógłby mi powiedzieć jak ma na imię. Zapytałam czy chce się ze mną czegoś napić... no i po wieczornych sms-ach jesteśmy umówieni :) Nic trudnego, a jakie przyjemne uczucie, nawet jeśli nic z tego nie będzie :)

Gość Ja ....
W gruncie rzeczy, szukam w facecie prawdy, a nie piękna. Szukam inteligencji, bo to najseksowniejsze i widoczne gołym okiem.

Gość Ja ....
Tego, co go tutaj mam na gg, też sama zaczepiłam, zaraz po tym... Choć to żadna odwaga z mojej strony, bo on zaczepiał mnie wczesniej, ale wtedy nie byłam jeszcze zainteresowana.

Gość Ja ....
Nie kryje .. wybrałam go, bo podobny do tamtego .. :O

podsumowanie tylko super przystojniacy podrywają na ulicy reszta niech spierdala na czaty i inne gówna :O

ja bede singlem pewnie zawsze ale inni mogą to odebrac jako ze przeciętniacy mogą podrywac na czatach lub portalach randkowych

Gość wiesz że
twoja stopka jest ze sobą sprzeczna? uważając, że jesteś cool jesteś próżny a o kobietach to w ogóle żal i pokaz twoich prostackich kompleksów

Gość życie poetycko dramatyczne
na porodówce :)

Gość nawet złośliwa samice ciebie
olała :classic_cool:

Gość przyznaj się
płaczesz w poduszkę bo nikt cię nie kocha. Nawet na kafe lubi ciebie tylko regres

Gość He...
Jednego poznałam, jak mnie kolega zaprosił do kina (i przyprowadził brata, z którym byłam 2 lata ;p) Z jednym chodziłam do liceum (3 lata) Jednego poznałam w bardze (2 lata) I teraz jestem z chłopakeim z ktorym rozmawialam przez gg przez rok - po roku rozstałam się z chłopakiem i zaczęłam być z tym od gg, mieszka w innym meiscie ale bardzo czesto się widujemy, bo mieszkam sama. Już 2 lata ;)

Gość bo nigdy nie miałeś dziewczyny
bo nigdy się tobą żadna na poważnie nie interesowała bo zawsze będziesz sam bo nigdy nie będziesz uprawiał sexu z nikim innym niż ręką lub prostytutką bo nikt się w tobie nie zakocha bo nie będziesz mieć dzieci i twój męski ród wymrze :classic_cool:

Gość ale zaczniesz jak zrozumiesz
bo na razie jesteś emocjonalnym 15 latkiem. Ja, Moje, Mi, Kobiety to zło czekają na moją kasę, Imprezki, piwko, meczyki

Gość tak bo będziesz tu jęczał

Gość to ty masz problem