Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolkowa5

Czy mogę być w ciąży? Co mogą znaczyć te objawy?

Polecane posty

Witam! Mam taki dziwny problem. Otóż 9 dni temu 19 wrzesnia ocierałam się z chłopakiem o nasze miejsca intymne. On dotykał penisem mojej pochwy i warg sromowych. Do żadnego wytrysku nie doszło. W sobotę 25 września zauważyłam że troszkę powiększyły mi się piersi i są widoczne gruczoły sutkowe. Ale to nie wszystko. Wokół sutków dostrzegłam jasne obwódki. Oprócz tego mam dziwne uczucie w podbrzuszu. Nie wiem czy to poprostu nie strawność lub coś innego. W niedzielę zobaczyłam na bieliznie malutką ilość jakiegoś jasno brązowego śluzu.Wczoraj rano 28 września dostałam obfitej miesiączki. Lecz dziś po niej już ani śladu. Zazwyczaj okres przechodziłam od 3-4 dni. Teraz nie wiem co się dzieje. Czy można wykluczyć ciążę? Bardzo proszę o odpowiedz bo mam wieeelkiego stresa. Pozdrawiam.

Gość plastyczka1
zrób testy ciążowe:) mają wysoka wykrywalność HCG, a w dodatku masz jaka taka pewność (ok.98-99%) że w ciąży nie jesteś.... z mojego punktu widzenia nie możesz być w ciąży:) głowa do góry:) ja również mam problem... miesiączka spóźnia mi się już 13 dni;( z chłopakiem współżyłam, byliśmy zabezpieczeni, do wytrysku doszło "poza mną" ale rozumiesz... ta obawa pozostaje;( załamana jestem;( co o tym sądzicie?

Jejku bo sama nie wiem co to może oznaczać. Bo wytrysku nie było i tego jakiegoś płynu też nie zauważyłam. Ale to dziwne uczucie w podbrzuszu i krótsza niż zwykle miesiaczka.. to nie daje mi spokoju.

O jacie! Własnie patrze a tu okres znowu się pojawił. Bałam się bo już przez 3 godziny nic nie było a to dopiero drugi dzień. :)