Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość living dead

Nie czuję już różnicy, kiedy biorę leki uspokajające, a kiedy nie. Co teraz?

Polecane posty

Gość living dead

Dlaczego tak się stało, skoro nie brałem ich jakoś specjalnie długo? Może ktoś z Was ma w tym "doświadczenie"? Mogę sobie zwiększyć dawkę z 5mg do 10g?

Gość living dead
* 10mg oczywiście...

Gość Kafeterianka252
Po prostu zadziałało twoje placebo. W nerwach bałeś się, że lek nie przyniesie ci ukojenia.

Gość living dead
Tylko, że ja wierzyłem, że zadziałają, a nagle tak jakby przestały... Nie wiem co teraz zrobię, to chyba będzie mój koniec :O

Gość Kafeterianka252
W takim razie podaj mi swoje parametry(wzrost, waga, płeć i wiek) i powiem ci, czy zwiększenie dawki teoretycznie ci nie zaszkodzi.

Gość living dead
wzrost 177cm / 56kg /płeć :m / 17

Gość
zmien lek albo zwieksz dawke

Gość Kafeterianka252
Jeśli nie chorujesz na serce i wątrobę to spróbuj. A tak na marginesie już w tak młodym wieku bierzesz leki uspakajające ?? Wiesz co jest najlepsze- mocny napar z rumianku i melisy:) Niewinnie brzmi a działa, bardziej polecam niż specyfiki farmakologiczne, bo na starość to tylko amfetamina ci zostanie:)

Gość living dead
Co do tej choroby serca - nie jestem pewien. Mam pewne objawy + jeden z moich rodziców choruje na serce, więc może to genetyczne... Ale do lekarza idę dopiero za parę tygodni. Co do środków innych niż leki - próbowałem już wiele rzeczy i niestety bezskutecznie. Zresztą, nawet przy braniu leków nie jest idealnie, np. często nie mogę spać, koszmary, i budzenie się w nocy po kilka razy... Ale znowu bez nich, to prawie w ogóle nie mogę spać, nie wspominając o innych rzeczach. To jak myślisz, mogę przetestować te 10mg, np. jak cały dzień jestem w domu, żebym gdzieś nie zszedł "po drodze"? :P

Gość może wydaje 3545
wydaje ci się że nie działają a jak zwiększyć to może skonsultuj się z lekarzem, psychiatrą bądź farmaceutą

Gość Kafeterianka252
Próbuj. W ogóle to powinieneś iść do psychologa lub psychiatry. Poważnie, coś jest nie tak na podłożu psychicznym. Działaj póki czas, później będzie jeszcze gorzej. Pozdrawiam.

Gość living dead
To jutro wypróbuję. Od takiej małej dawki raczej nic nie powinno się stać(najwyżej, trudno). U psychiatry byłem, właśnie on mi je zapisał. Dzięki za odpowiedzi.