Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej a moze ona sobie to

czy jest tu jakas fryzjerka ??? pilne

Polecane posty

planuje zakup farby wella (mieszkam w niemczech) chce kolor ciemny braz do tego musze zakupic wode utelniona mam kupic : 1,9 % 3% czy moze 4% to jest z seri kolor touch dla fryzjerow ktorymi procentami przyciemnia sie wlosy helpppppppppppppppppppppppppp

Gość reg ma racje
kolor touch nie zmienia radykalnie koloru włosów jaki masz wyjsciowy?

brazowy kasztan kolor ciemny wyszedl tylko teraz na odrostach on sie wyplukuje a chce zafarbowac na ciemny braz by nie wygladac do dupy :( to jaka farba mam zafarbowac chodzilo mi o color tauch ciemny braz badz jeszcze jest ciemny braz koliste czy jakos tak :( wiem ze sie farbuje 1:2 tylko jakie% i chce jednolite ciemne

koleston * mialo byc jest rowniez ciemny braz jest jeszcze pani ? :) :(

Gość reg ma racje
touchem tego nie wyrównasz bo on sie wypłukuje jak szmpon koloryz. touch jest dobry dla blondu gdy np. wyszedł zołty odcień a klientka chciała odcień platyny wtedy wyrównuje sie touchem weż kuo normakna farbe w odcieniu ciemny brąż nałóż na odrosty a po 15 min na reszte włosów i bedzie równo ale pamietaj ciemny brąż na poczatku wyglada jak czarny pod słońcem widac refleksy brązu kadus ma rewelacyjne farby połysk przecudny

chyba tak zrobie choc po welli wlosy sa tak pieknie blyszczace ehhhh :) wiem ze wychodzi prawie jak czarny juz nie raz mialam ciemny braz hehe:)

Gość reg ma racje
zrób normalną farba tak jak pisałam a jak kolor zacznie tracić połysk kup touch z najlżejszą wodą , bedzie piekny połysk i nie zniszczysz włosów

dzieki :)