Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna i wścibska

Być wredną małpa i sprawdzić chłopaka?

Polecane posty

Gość wredna i wścibska

Kręci od roku z prawem jazdy, że niby ma ale nie ma kiedy odebrać 😠 Mówi, ze odbierze we czw po czym w pt twierdzi, że miał taki zapieprz w pracy, że nie mógl wyjśc i pójdzie we wtoerk. Ale we wtorek rozchorował się kolega z pracy i może iśc dopiero w pt. Niestety w pt mieli dostawę towaru i musiał rozładować samochód i napewno pójdzie we środę. Jednak w środę była inspekcja i nie dał rady. Na 100% pójdzie w poniedziałek. Ale niestety miał pecha bo skręcił nogę i zamiast po prawo jazdy musiał jechać do szpitala. I tak w kółko przez rok :o Jak myslicie, jeśli zadzwonię do starostwa i podam się za jego siostrę lub zonę to powiedzą mi kiedy może odebrac prawo jazdy? Albo powiedzą, że wogóle ktoś taki nie ma prawka??

Gość Alleonia
a on w ogóle ma czym jeździć?

Gość wredna i wścibska
tak, samochód ma odkąd się poznalismy ale niegdzie nie jeźdzliliśmy sami tylko z kimś znajomym bo on nie ma prawka 😡 i wkurza mnie to już 😡

Gość no ale
no ale przeciez to bardziej niż oczywiste, że on tego prawka nie ma :D

Gość wredna i wścibska
twierdzi, że ma... Jego mama to potwierdza i siostra też :(

Gość Miminka000768
To zadzwoń do tego starostwa nie masz nic do stracenia przecież:)

Gość Miminka000768
Poproś jakiegos kolege żeby zadzwonil i niech ten kolega poda sie za niego

nie ma prawka bo kto by przez rok nie znalazł kilkunastu minut aby iść do urzędu? a dzień wolny w tym czasie na pewno miał

Gość wredna i wścibka
miał i to nie jeden dzień wolny ale zawsze miał "wazniejsze" sprawy do załatwienia :( chyba zadzwonię. A o jakie dane moga się ewentualnie pytać? bo dane typu adres czy pesel mam w domu a teraz jestem w pracy...

Gość ploik
napewno nie zdał

Gość aniaskaniema
Moga jeszcze pytac o to kiedy miał egzamin

Gość wredna i wścibka
nie musze się wozić jego samochodem bo mam swój. I nie wyzywaj mnie od blachar!!

Gość ostrasuka
ddzwon i napisz co ci powiedzieli :)

Gość wredna i wścibska
jutro zadzwonię bo nie mam jego danych (adres, pesel) gdyby przypadkiem chcieli :P

Gość mimJAN BIMjan
prawdziwy menszczyzna sam na prawo jazdy zarobićmusi z pierwszej wypłaty a po pięciu następnych auto kupić!

Gość mimJAN BIMjan
na prawo jazdy menszczyzna sam musi zarobic z wyplaty pierwszej a auto kupic z minimum piatych zarobkow! jezeli dziadka doi czy ojca na kase to dokument ma za darmoche i cip00szka jest!

Gość mimJAN BIMjan
prawdziwy menszczyzna sam na prawo jazdy zarobićmusi z pierwszej wypłaty a po pięciu następnych auto kupić!

Gość co to za facet bez prawka
??? :D:D Miałam kiedyś takiego kolesia, co rżnął wielkiego figo fago, laski rwał (bo całkiem przystojny tancerz chippendale), a wszędzie jeździliśmy autobusami, tramwajami tudzież z jego kumplem bądź kumplami albo taksówką... kurrrr... na mój koszt 😡 A dalej jazda z takimi chłoptasiami!!! 😠

dam sobie reke uciac, ze on poprostu nie zdal tego prawka!! mialam taka kolezanke co tez sciemniala, ze prawko zdala za pierwszym i jaka super nie jest, a jak chcielismy zobaczyc prawko to nigdy go nie miala przy sobie! haha dobre sobie! takie krecenie jest z a l o s n e ! normalnie mozna powiedziec, ze sie nie zdalo, a nie krecic jak jakis... :D