Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olek29**

Co dziewczyny myslicie o 30 letnim prawiczku

Polecane posty

Gość Basia z Podlasia
Myślimy, że on jeszcze NIE ZAKISIŁ OGÓRA.

Gość olek29**
czy mam czekac na milosc czy starcic cnote z byle kim - ja juz nie wytrzymuje

Gość kjh
ja mam 27 i mialam 22 jak pierwszy raz wspolzylam bez zadnych rewelacji ale z czasem seks zaczal smakowac delektuje sie nim po dzis .... facet nie wiesz co tracisz .... z toba musi bys cos nie halo .... nie wyglad a podejscie do sytuacji. znajdz facna dziewczyne a czas pokaze czy bedzie wam dane na cos wiecej niz tylko pocalunek w policzek....

Gość olek29**
ja jestem prawie normalny . wygladam calkiem srednio. problem tkwi w psychice - to ta cholerna niesmialosc. niby staram sie o tym nie myslec tzn sexie prawictwie. ale nie da rady - tak mi sie chce.

Gość komunistyczny komuch
dziewica i prawiczek muszą się poznać dobrze np. pettingiem sytuację rozluźnić i nie zaczynac wspólżycia jeśli nie jest na to pora! lepiej poczekac. nie ma sensu też pić alkoholu przy inicjacji to musi samo przyjść i oboje musza pragnąć zbliżenia. lepiej poczekać by ierwszy raz był niezapomniany! to jest samoczynn arzecz jak wszystkie inne potrzeby! kopulacja jest zakodowana w genach! nie ma sensu wspólżyć na marnym zabezpieczeniu jeśli nie ma się warunków mieszkaniowych czy finansowych by potomstwo utrzymać o dojrzałości psychicznej i seksualnej nie wspominając.

Gość komunistyczny komuch
dziewica i prawiczek muszą się poznać dobrze np. pettingiem sytuację rozluźnić i nie zaczynac wspólżycia jeśli nie jest na to pora! lepiej poczekac. nie ma sensu też pić alkoholu przy inicjacji to musi samo przyjść i oboje musza pragnąć zbliżenia. lepiej poczekać by ierwszy raz był niezapomniany! to jest samoczynn arzecz jak wszystkie inne potrzeby! kopulacja jest zakodowana w genach! nie ma sensu wspólżyć na marnym zabezpieczeniu jeśli nie ma się warunków mieszkaniowych czy finansowych by potomstwo utrzymać o dojrzałości psychicznej i seksualnej nie wspominając.