Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizaee234

Nigdy więcej faceta spod znaku Panny. To już drugi raz jak się nacięłam.

Polecane posty

Gość Elizaee234

Najgorszy z możliwych typ:O Jakie wy macie typy na tak a na nie?:) Ja na tak nie mam ponieważ miałam dwóch chłopaków i obaj panny:P

Gość kot13
hipochondryk co?;-)

Gość Elizaee234
nie, to akurat nie, ale wiecznie narzekający, zdołowany, naburmuszony, obrażony, materialista, no masakra:O

Gość Motyleeek
Jejku, moj chlopak tez spod znaku Panny ;/ Ja strzelec, podobno takie malzenstwa sie nie zdarzaja..a jak juz sa to tregedie. Nigdy w to nie wierzylam, dopoki nie zaczelo sie pieprzyc;/ :(

Gość rumburaczyca
ja mam partnera obecnego spod znaku Panny i jest najcudowniejszy na świecie :) zdecydowane NIE mowię panom spod znaku Ryb i Strzelca oraz Wodnika :)

Gość Elizaee234
zaczęło się pieprzyć bo są też niestali w uczuciach, potrafią flirtować z inną na twoich oczach. Chyba, że inny powód?

Gość Elizaee234
rumburaczyca spod jakiego ty jesteś znaku?

Gość ciezko
wiecznie narzekający i zdołowany to chyba też mój wodnik.

Gość Motyleeek
Nie nigdy z zadna nie flirtowal. To jedyna dobra rzecz, ktorej nie moge mu zarzucic. ALe mowi jedno, robi drugie....:( Siedzialby w domu ciagle....zero spotkan ze znajomymi. Kochac sie ze mna nie chce...;/:(

Gość astrozonk
Autorko, zalezy czego szukasz w facecie? i spod jakiego Ty jestes znaku? zaraz ci dobiore wlasciwy znak do ciebie.

Gość rumburaczyca
ja jestem Skorpionką.... ale jak tak czytam co tu piszecie o facetach Pannach to mój jest inny, ale pewnie dlatego że od życia po dupie dostal i to też go zmieniło - mnie życie też zmieniło na tyle że odbiegam od standardów skorpionowych, zresztą... sami przyznaliśmy że gdybyśmy się spotkali zanim nas spotkało w życiu to co nas spotkało, to pewnie nie bylibyśmy dziś ze sobą :)

Gość rumburaczyca
Motyleeek - mój ma tak samo jak Twój, ale poza tymi drobiazgami ma mnóstwo innych bardzo dobrych cech za które go bardzo cenię i dlatego jestem z nim szczęśliwa :)

Gość panna jest uparta
wszystko robi i wie najlepiej i nie znosi krytyki, pracowita tak ja zaobserwowałam

Gość Motyleeek
rumburaczyca moj tez ma wiele wspanialych cech ktore uwielbiam:) Tylko te wady przyslaniaja nam caly swiat ostatnio. Moje jak i jego. Nie wierze w horoskopy. Chociaz cos w sobie maja. Powodzenia Wam wszystkim ;-)

Nie polecam strzelców- bajeranci, zdradzacze, kobieciarze. Życie traktują jako jedną, wielką, beztroską zabawę...

Gość astrozonk
rumbu... dla Ciebie najbardziej odpowiedni bylby jakis znak ognisty... glownie strzelec.

Gość astrozonk
zygazak, jest wiele racji w tym, co piszesz. jednak owa beztroska i niechec do legalizowania zwiazkow, strach przed smycza i yrata wolnosci lacza skorpiona i strzelca. choc oczywiscie wiele zalezy od rozkladu planet, domow itd.

Gość rumburaczyca
dlatego nie kieruje się bzdurnymi horoskopami - byłam ze strzelcem i bardzo mnie zranił a teraz jestem z Panną i nie zamieniłabym go na żadnego innego :)

Gość rumburaczyca
najwyraźniej nie jestem typowym Skorpionem jak pisałam już wcześniej, no bardzo chcę się zaobrączkować i ciągnę uparcie ku stabilizacji - nie znam słowa "wolność" w związku :)

idiotyzm. miałam faceta spod znaku Panny - do dupY. Teraz mam męża spod znaku Panny, już 12 lat razem i jest ok. :) Zresztą sama też jestem spod tego znaku, uważam, że nie ma lepszego;)

mój eks- przewrażliwiony, wszystko bardzo przeżywał. swoimi planami wybiegał daleko w przyszłość, dużą wage przywiązywał do kasy, pracocholik. Pouczał mnie często i nie był do końca szczery :( Niby fajny facet, czuły, odpowiedzialny ale jednakwszystko musi iść po jego myśli inaczej sie łatwo poddaje

Gość astrozonk
ja zamuje sie astrologia urodzeniowa i partnerska, ktore nie maja nic wspolnego z horoskopami, ktore mozna poczytac w gazetach czy gdzies w necie. astrologia jest kopalnia wiedzy. i oczywiscie , sprowadzanie problemu do znaku zodiaku jest zabawne i pozbawione sensu; poniewaz wazniejszy od znaku slonecznego jest caly kosmogram, relacje miedzy planetami, swiatlami itd.

Gość Motyleeek
astrozonk to pomoesz mi troszeczke? przeczytalam teraz horoskop parnterski dla strzelca i panny....zalamalam sie:( nigdy tez w to nie wierzylam, ale teraz zaczynam...Pomozesz troszke?

Gość Elizaee234
motylek - mieszkacie razem?:)

Gość astrozonk
pomoge, o ile obiecasz, ze nie bedziesz czytac horoskop w necie ani w gazetach- robia wode z mozgu. daj maila.

Gość rumburaczyca
no ale jak ktoś mi mówi że lepiej by do mnie pasował Strzelec niż Panna a ja doświadczenia mam akurat odwrotne, no to mnie to trochę śmieszy... zresztą znaki zodiaku, cała astrologia czy jak to sie tam nazywa nie jest nic warta w sytuacji kiedy człowiek się zmienia i to bardzo pod wplywem pewnych traumatycznych (dla niego) przeżyć... no ale to jest moje zdanie oparte na obserwacji mojego wlasnego i mojego partnera życia

Gość Motyleeek
Elizaee234 nie nie mieszkamy razem, jestesmy za mlodzi troche na to. Razem 2 lata...Chociaz marze o tym juz. Okay, nie czytam dennych horoskopow ;) mail green4you@interia.pl

Gość astrozonk
w astrologii zmiany czlowieka tez sa widoczne... poniewaz istnieje cos takiego jak tranzyty planet, dyrekcje itd. autorko, mozemy popisac tu na forum jak chcesz?

Gość Motyleeek
astrozonk mozesz powiedziec cos wiecej na temat tego czym sie zajmujesz?